Ας το παραδεχτούμε, είμαστε όλοι πολύ απασχολημένοι κάθε στιγμή της ημέρας με διαρκές τρέξιμο.

Και με την πληροφορία που υπάρχει συνεχώς τριγύρω μας, είναι επιτακτική  μια τεχνολογική λύση που θα μας λύσει τα χέρια.

Είτε βρίσκεστε στο γραφείο σας είτε βρίσκεστε εν κινήσει, είναι σημαντικό να έχετε έναν αξιόπιστο μεσίτη ο οποίος θα σας παρέχει υπηρεσίες με τη χρήση πολλαπλών πλατφορμών.

Παρόλο που υπάρχουν πολλές λύσεις και μεσίτες για Forex συναλλαγές, αλλά πολύ λίγοι που μπορούν να σας προσφέρουν μια τεχνολογική λύση και εφαρμογή για το κινητό  που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εύκολα τις θέσεις σας και να δημιουργείτε συναλλαγές, ενώ είστε μακριά από το γραφείο σας.

Η εφαρμογή της Vestle για κινητά,, είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης εμπορικών συναλλαγών και θέσεων. Μπορεί να σας παρέχει εύκολη πρόσβαση στις συναλλαγές σας και σας επιτρέπει να μεταφέρετε χρήματα και να διαχειριστείτε το φυλάκιο των επενδύσεών σας – όλα με μερικά απλά κλικ.

Η εφαρμογή Vestle για κινητά έχει πολλά βασικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν τη δυνατότητα ανταλλαγής εκατοντάδων αποθεμάτων, δεικτών, ζευγών νομισμάτων και βασικών προϊόντων. Μπορείτε να πραγματοποιείτε συναλλαγές στην κινητή πλατφόρμα και στη συνέχεια να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο τις θέσεις σας.

Η πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας Vestle παρέχει πρόσβαση στα κεφάλαια που έχετε στο λογαριασμό σας, μαζί με τους ηλεκτρονικούς ισολογισμούς, τα στοιχεία μετοχών και τα περιθώρια κέρδους. Η εμπορική συναλλαγή μέσω κινητού τηλεφώνου παρέχει κινήσεις εκτέλεσης όπως το νέο χαρακτηριστικό ‘Swipe-to-Close’.

Φυσικά μπορείτε να παραμετροποιήσετε την εφαρμογή στις δικές σας ανάγκες. Για να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή μέσω της κινητής συσκευής σας, μπορείτε να κάνετε λήψη της αποκλειστικής εφαρμογής μας χρησιμοποιώντας το  ios store για iPhone ή το Google Play για συσκευές Android.

Πραγματοποίηση συναλλαγών

Η πραγματοποίηση συναλλαγών στην πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας Vestle πανεύκολα, με το πάτημα ενός κουμπιού, και μπορείτε άμεσα να κάνετε τις συναλλαγές σας. Η πλατφόρμα έχει τη δυνατότητα να μετακινηθεί εύκολα σε άλλα εμπορεύσιμα ζεύγη νομισμάτων. Μπορείτε να πατήσετε στο ζεύγος νομισμάτων για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πιθανό σας εμπόριο και την αγορά που θέλετε να κάνετε από αυτά.Οι θέσεις σας θα είναι ορατές σαν ανοικτές θέσεις

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να καταθέτετε χρήματα απλά πατώντας το κουμπί κατάθεσης το οποίο γρήγορα σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε πολλές πηγές για να χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό σας. Εσείς απλά χρειάζεται να συμπληρώσετε το ποσό που θέλετε να καταθέσετε καθώς και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Ο λογαριασμός σας θα σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με το σύνολο των ιδίων κεφαλαίων σας στο λογαριασμό σας.

Πληροφορίες όπως το υπόλοιπό σας και τα μη πραγματοποιηθέντα κέρδη και ζημίες σας είναι άμεσα διαθέσιμα. Το σημερινό σας εκκρεμές περιθώριο καθώς και το συνολικό διαθέσιμο περιθώριό σας φαίνονται στην αρχική σελίδα της εφαρμογής. Η συνολική σας εικόνα του λογαρισμού σας είναι επίσης είναι εύκολα προσβάσιμη στην αρχική σελίδα.

Η εφαρμογή της Vestle σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τα εμπορεύσιμα σας μέσα. Αυτό θα σας επιτρέψει να απολαμβάνετε την αστραπιαία γρήγορη πρόσβαση στα ζεύγη νομισμάτων που θα πραγματοποιήσετε το μεγαλύτερο μέρος της συναλλαγής στην προεπιλεγμένη οθόνη νομισμάτων σας. Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με την Vestle μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας με ένα μόνο κλικ.
Ούτε θα χρειαστείτε να ξοδέψετε περαιτέρω χρόνο για να οργανώσετε και να ρυθμίσετε την εφαρμογή. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως δεύτερη οθόνη όταν αξιολογείτε ειδήσεις ή γραφήματα και χρειάζεστε μια δεύτερη ή τρίτη επιλογή για να δείτε τις θέσεις σας ή να πραγματοποιήσετε συναλλαγές στις συναλλαγές σας. Η εφαρμογή Vestle είναι ένα βασικό εργαλείο που πρέπει να μην λείπει από κανέναν επενδυτή.