Ο Δήμος Ξάνθης συμμετέχει και φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά στην καμπάνια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας η οποία θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου 2018. Το φετινό θέμα των εκδηλώσεων επικεντρώνεται στον συνδυασμό διαφορετικών τρόπων μετακίνησης.

Σκοπός της καμπάνιας είναι η ευαισθητοποίηση και η αλλαγή των τρόπων συμπεριφοράς των πολιτών με τη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης στην πόλη, και  την προώθηση βιώσιμων τρόπων μεταφοράς.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας έχει καθιερωθεί ως ένας σημαντικός θεσμός σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας και την αναβάθμιση της οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής διάστασης των πόλεων.

Η επιτυχία των εκδηλώσεων βασίζεται στην ενεργό συμμετοχή όλων μας προκειμένου να σχεδιαστούν και να διοργανωθούν συνεργατικά και πλουραλιστικά οι εκδηλώσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι Φορείς, Σύλλογοι, Οργανώσεις, εθελοντές και όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, καλούνται να προσέλθουν στο γραφείο του Τμήματος Προγραμματισμού (Κτίριο Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών – 5ος όροφος) για να δηλώσουν συμμετοχή στις εκδηλώσεις ή να αποστείλουν σχετικό email με τα στοιχεία επικοινωνίας τους από 11-7-2018 έως και 18-7-2018.

Η προθεσμία για την υποβολή των προτεινόμενων δράσεων από τους συμμετέχοντες ξεκινάει από 19-7-2018 έως και 26-7-2018. Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να αποστείλουν πληροφορίες σχετικές με προτεινόμενες δράσεις και τη χρονική διάρκεια αυτών.

Πληροφορίες: Τμήμα Προγραμματισμού Δήμου Ξάνθης

Email: tasos.kiriakidis@cityofxanthi.gr / d.program@cityofxanthi.gr

Tηλέφωνο: 2541020094

Δ/νση: Πλατεία Διοικητηρίου, Κτίριο Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών – 5ος όροφος

Ιστοσελίδες: