Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίσσεται  στην οδό Μιαούλη.

Ελάχιστες μέρες μετά την ολοκλήρωση των έργων ασφαλτόστρωσης του Δήμου Ξάνθης στο συγκεκριμένο δρόμο ξεκίνησαν έργα  της ΔΕΔΔΗΕ με τον ανάδοχο να σκάβει το δρόμο στο ύψος του τεμένους.

Το γεγονός εξόργισε τους περίοικους ενώ ο χρήστης του FB Συμεών Συμεωνίδης ανάρτησε τις φωτογραφίες διαμαρτυρόμενος για την έλλειψη συντονισμού που έχει σαν αποτέλεσμα να αχρηστεύεται το έργο της ασφαλτόστρωσης.

Το xanthi2.gr επικοινώνησε  με τη ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Ξάνθης και ο Διευθυντής Β. Σαρρής αναφέρει ότι η ΔΕΔΔΗΕ είχε ενημερώσει το Δήμο Ξάνθης  για τα συγκεκριμένα έργα από τις 2 Μαΐου όταν και αιτήθηκε την άδεια εκσκαφής. Όμως ο Δήμος καθυστέρησε να εκδώσει την άδεια και αυτό έγινε αφού είχε ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση της οδού Μιαούλη.

Άρα με βάση τη σχετική αλληλογραφία ο Δήμος φέρεται να γνώριζε έγκαιρα για τα επικείμενα έργα της ΔΕΔΔΗΕ και βαρύνεται με την ευθύνη του κακού συντονισμού αφού τα έργα του Δήμου ανακοινώθηκαν στις 25 Ιουνίου.

Το ερώτημα που παραμένει είναι ποιος θα επωμιστεί το κόστος ενός έργου που πλήρωσαν οι πολίτες και αχρηστεύτηκε από την επόμενη μέρα.