Με μια πολύ σκληρή απάντηση ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την αντιπαράθεση που ξεκίνησε μετά την ανακοίνωση της Ένωσης Γιατρών Νοσοκομείου που άσκησε κριτική στη διάθεση ενός Χειρούργου από το Νοσοκομείο Ξάνθης στη Χειρουργική της Καβάλας. 

Την ανακοίνωση είχε ακολουθήσει ήπια απάντηση από το Διοικητή του Νοσοκομείου αλλά και ανακοίνωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης πριν λίγες μέρες.

Στη δημόσια κόντρα ενεπλάκη και η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με επιθετική της ανάρτηση:

“Αφιερωμένα τα στοιχεία για τις προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, στη ΝΟΔΕ Ξάνθης. Μάλλον αργά θυμήθηκε να σκεφτεί για την υγεία των πολιτών.

Όταν οι Άδωνης-Βορίδης, ξεπουλούσαν τα νοσοκομεία, έκλειναν το ΙΚΑ και τα Κέντρα Υγείας, όταν η Καρδιολογική Κλινική Ξάνθης είχε 1 γιατρό και η Παθολογική ήταν στα όρια της, όταν υπήρχαν 2.500.000 ανασφάλιστοι και ζητούσατε 5 ευρώ είσοδο, τότε δε δείξατε την ευαισθησία σας ούτε με μια ανακοίνωση.


Βέβαια τότε ήσασταν απασχολημένοι με τις μίζες του ΚΕΕΛΠΝΟ, της NOVARTIS, του Ερρίκος Ντυνάν και τα εμβόλια Αβραμόπουλου!  Καλά θα είναι την επόμενη ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ να τη στείλει στην οδό Πειραιώς.  Αυτοί ξέρουν καλύτερα.