Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 34χρονης .   Ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή 63χρονου σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη. 

Άγνωστος δράστης ανήρτησε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, σχετικά με πώληση Φορτηγού αυτοκινήτου, την οποία εντόπισε η 34χρονη και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.

Κατά την επικοινωνία τους, ο δράστης κατάφερε να εξαπατήσει την 34χρονη, πείθοντάς την να καταθέσει, το Φεβρουάριου του 2018, σε τραπεζικό λογαριασμό του 63χρονου, το χρηματικό ποσό των 15.280 ευρώ, για την αγορά του οχήματος, καθώς επίσης αποπειράθηκε να της αποσπάσει ακόμη 5.000 ευρώ, χωρίς όμως να τα καταφέρει και χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία.

Σημειώνεται ότι ο 63χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την έρευνα ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.