Ύστερα από τη Γενική Συνέλευση του  Συλλόγου Πελοποννησίων Νομού Ξάνθης «Ο Γέρος του Μοριά» που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο  Ξάνθης, όπου διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 συνεδρίασε στα γραφεία του Συλλόγου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο προχώρησε σε αρχαιρεσίες ως εξής:

Μανταλής Νικόλαος:    πρόεδρος

Τριανταφυλλοπούλου  Παναγιώτα:  αντιπρόεδρος

Γκοβέσης Γεώργιος:   γενικός γραμματέας

Δημητρόπουλος Ιωάννης:  ειδικός γραμματέας

Φιντριλής Κωσταντίνος:  ταμίας

Καρλής Αθανάσιος:  μέλος

Μάρκου  Ιωάννης:  μέλος

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη διοργάνωση  συνάντησης-ανταμώματος «ΣΑΝ ΤΟ  ΠΑΛΙΟ ΚΑΙΡΟ»  την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 και ώρα 10.30 π.μ στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στο χωριό Ίμερα  μετά τους Τοξότες.

Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Νομού Ξάνθης «Ο Γέρος του Μοριά» προσκαλεί τα μέλη του αλλά και τους φίλους της Πελοποννήσου στη συνάντηση-αντάμωμα στα Ίμερα από όπου δεν πρέπει να λείψει κανένας.

Στη συνάντηση-αντάμωμα  το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί επί τόπου, όπως επί τόπου θα διαμορφωθεί και το μενού με τα φαγητά και τα ποτά αφού η κάθε οικογένεια και παρέα θα φέρει ότι θέλει αυτή.

Βάζουμε τη σκάρα με τα κάρβουνα και το κέφι και σας περιμένουμε