Εκτός από την καθιερωμένη βεράντα με την οθόνη για τους αγώνες του Μουντιάλ, το Φίλοιστρον – Καφεποτείο  προσφέρει από τη σελίδα του στο FB και τις εκπληκτικές ποδοσφαιρικές αναλύσεις με το μοναδικό στυλ . Που περλαμβάνει εκτός από τις τεχνικές λεπτομέρειες όλο το πολιτικοκοινωνικό πλαίσιο της κάθε αναμέτρηση μέσα από τη δική του μοναδική οπτική.

Η ανάλυση για τους αγώνες της Παρασκευής:

Καλησπέρα, το μουντιάλ μετά τη πρεμιέρα του ούσα πιο τραγική και από την Επίδαυρο , σήμερα μπαίνει στο κυρίως με τρία ματς που εννοείται θα παρακολουθήσετε από το μπαλκονάκι του Φίλοιστρον.

Στις 15:00 Χώρα Μαχμούντ Αμπντέλ Ραζέκ Χασάν Φανταλά Σικαμπάλα- Χώρα Χοσέ. Η στιγμή που ο Γιώργος Μίνος θα συναντήσει ξανά τον παιδικό του έρωτα έφτασε και οι Αιγύπτιοι με οδηγό τον Σαλάχ Ακμπάρ(μέτριο αστείο) πέρασαν σχετικά δύσκολα στο 95′ αλά Μανώλης Ολιζαντέμπε. Αντίπερα οι Ουρουγουανοί με τον μπαμπά του Νειμάρ τον Καβάνι και το Βαμπίρ.Άνετη νίκη των φιλοξενούμενων για 3 λόγους 1)Ραμαζάνι 2)Έκτορ Ραούλ Κούπερ 3)Λούζερ Σαλάχ. Πρόβλεψη Φίλοιστρον : 1-3

Στις 18:00 το ματς που ξεχωρίζει τους πραγματικά άρρωστους με τους απλούς ποδοσφαιρόφιλους . Τσόκο Μαροκάνα με χώρα George Barzegarκαι του χειρότερο παίχτη το 2018 στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ν.Φ. Κακό τάιμινγκ για τους Μαροκινούς καθότι δεν έχουν τον Αντουάν Σαμάκ τον άνθρωπο με μαλλί γλιτσερό λασποτήρα που μάτωσε τα αγγλικά δίχτυα(η και όχι). Είμαστε με το Ιράν είμαστε με τη χώρα της Δέσποινας Μοιραράκη .Παρόλα αυτά , το ματς βρωμάει Χ πιο πολύ και από μασχάλη στον ΟΑΣΘ τέλη Ιουνίου.

Στις 21;00 ο Φερνάντο Σάντος θα γελάσει ενοχικά θα βάλει το αγαπημένο του σακάκι , θα πάρει μία κασετίνα Καρέλια και θα απολαύσει το κλασικό και αγαπημένο του 1-0 να πραγματοποιείται μαεστρικά με πέναλτι στο 34′.Οι Ισπανοί με θυμίζουν καθημερινά πόσο μεσογειακός λαός είναι και πόσο ανύπαρκτη επίθεση έχουν.Πρόβλεψη 1-0 Φερναντιακό.