Tο Εργαστήρι Τάι Τσι Τσουάν της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης διοργανώνει το 2ου Διεθνές Φεστιβάλ Tai Chi Chuan με τίτλο  «Δημόκριτος ο Αβδηρίτης της Θράκης» Φιλοσοφία – η γλώσσα πολιτισμού μεταξύ Δύσης και Ανατολής

Το Φεστιβάλ αποτελεί μία  διεθνή συνάντηση με την συμμετοχή εκπαιδευτών και φίλων του Τάι Τσι από την Ευρώπη και τα Βαλκάνια με σκοπό την εκπαίδευση, την ανταλλαγή εμπειριών των μελών της και της γνώσης τους στην κινεζική κινητική τέχνη καθώς και την διερεύνηση της μέσω της Φιλοσοφίας με προσέγγιση στο έργο του Δημόκριτου του Αβδηρίτη.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα φιλοξενηθούμε στους χώρους και τις υπαίθριες εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου ‘ΑΓΡΙΑΝΗ’ στην Ξάνθη από την Παρασκευή 25 έως την Κυριακή 27 Μαΐου 2018. Επίσημη τελετή έναρξης και εγγραφές την Πέμπτη 24.5 στις 6.30 μμ.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει σεμινάρια άσκησης στο Τάι Τσι και το Τσι Γκονγκ για όλα τα επίπεδα αρχαρίων μέχρι προχωρημένων, διαλέξεις Φιλοσοφίας από ειδικούς, ανοιχτές προς το κοινό με αποκορύφωση το  πολιτιστικό μας πρόγραμμα το Σάββατο βράδυ όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε επιδείξεις των καλεσμένων και μελών του φεστιβάλ.

Όσοι ενδιαφέρoνται να γνωρίσουν ή να εμβαθύνουν την γνώση τους στο Τάι Τσι μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του Εργαστηρίου και την Γραμματεία της ΦΕΞ στα τηλ. 6977 560 795 ή στο 25410-25421.

Πληροφορίες και ονλάιν δηλώσεις συμμετοχής  στην Ιστοσελίδα του Φεστιβάλ.

triptyxo programma