????????????????????????????????????

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Ξάνθης, με ανακοίνωσή του κάνει τον απολογισμό για το Φεστιβάλ των Μουσικών Σχολείων και ευχαριστεί όσους συνεργάστηκαν για την 5η επιτυχημένη διοργάνωση

Η αυλαία της 5ης Συνάντησης Μουσικών Σχολείων ¨Ξάνθη πόλις ονείρων¨,  έπεσε. Ο απόηχος των εκδηλώσεων, και ο συνολικός  απολογισμός της διοργάνωσης, μας επιτρέπει να εκτιμήσουμε ότι οι στόχοι που τέθηκαν εξαρχής, επιτεύχθηκαν με κορύφωση την εντυπωσιακή τελετή λήξης. Κρίσιμος παράγοντας για αυτό το αποτέλεσμα υπήρξε και το άριστο κλίμα συνεργασίας ανάμεσα στο Μουσικό Σχολείο Ξάνθης, το Κέντρο Πολιτισμού Ξάνθης και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Ωστόσο, συμπρωταγωνιστές και κοινωνοί υπήρξαν όλοι, όσοι  συνέβαλαν σε συτό το μουσικό γεγονός.

Εξαιρετικά, ευχαριστούμε τα φιλοξενούμενα Μουσικά Σχολεία που με τη συμμετοχή τους εδραίωσαν και εμπλούτισαν την εκπαιδευτική μουσική μας γιορτή.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τις εθελόντριες και εθελοντές που συνέβαλαν στην άρτια οργάνωση και φιλοξενία των επισκεπτών μας, με κίνητρο την αγάπη τους στο  σχολείο μας και το θεσμό που δημιούργησε.

Ευχαριστούμε τους πολίτες, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους που τίμησαν με την παρουσία τους τις μουσικές εκδηλώςεις του τριήμερου.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους/ις εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης που μόχθησαν για την  οργάνωση και υλοποίση του θεσμού, αλλά και στις μαθήτριες και μαθητές του σχολείου που απέδειξαν άλλη μια φορά ότι γνώση και καλλιτεχνική δημιουργία λειτουργούν αναπόσπαστα στον απώτερο στόχο του δημόσιου σχολείου που είναι η ποιοτική, ολόπλευρη μόρφωση και καλλιέργεια των μαθητών/τριών του.