Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών των μελών της η ΝΟΔΕ σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Αποτελεί ιδιαίτερη υποχρέωση όλων των μελών της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης, να ευχαριστήσουμε θερμά τα 1.447 μέλη μας, τα οποία έσπευσαν μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας, να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους και θα συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία της 13ης Μαΐου 2018.

Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας τα οποία έχουν δικαίωμα ψήφου στις παραπάνω εκλογές, ότι η συμμετοχή τους είναι δυνατή, με την επίδειξη οποιουδήποτε επίσημου εγγράφου, το οποίο αποδεικνύει την ταυτότητα του εγγεγραμμένου στους εκλογικούς καταλόγους, χωρίς να απαιτείται και η επίδειξη της κάρτας μέλους του κόμματος. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετικά με τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας, μπορείτε να επικοινωνήστε με τα μέλη της ΝΟΔΕ Ξάνθης, καθώς και με τις εξής ηλεκτρονικές διευθύνσεις: node-xanthis@nd.gr και nefexanthis@gmail.com

Μία καινούργια πολιτική ζωή είναι αναγκαία για την επιβίωση, την πρόοδο και την ευτυχία της Ελλάδος. Σε αυτή τη διαπίστωση στηρίζεται η Νέα Δημοκρατία, πικρά βιωμένη από τους παλαιότερους και έντονα αισθητή από τους νεότερους. Με βάση την πείρα του παρελθόντος και όραμα ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον. Θα είμαστε εδώ, όλοι μαζί, για να τα καταφέρουμε. Σας ευχαριστούμε!