Ανακοίνωση για το φαινόμενο της πειρατείας στο επάγγελμα του θερμοϋδραυλικού εξέδωσε το αρμόδιο σωματείο της Ξάνθης.

Ο Σύνδεσμος Θερμοϋδραυλικών Ν. Ξάνθης και Περιφέρειας καταδικάζει κάθε μορφή πειρατείας που σχετίζεται με την μη νόμιμη άσκηση του επαγγέλματος του θερμοϋδραυλικού.

Τα μέλη του Συνδέσμου έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από την μη νόμιμη άσκηση του επαγγέλματος, ενώ ταυτόχρονα έρχονται αντιμέτωποι με επιπλέον δαπάνες που σχετίζονται με τα ήδη αυξημένα έξοδα συντήρησης των επιχειρήσεων τους αλλά και την δύσκολη διατήρηση των θέσεων εργασίας.

Για τους λόγους αυτούς, ο Σύνδεσμος Θερμοϋδραυλικών Ξάνθης, καλεί τους πολίτες – καταναλωτές να καταγγέλλουν οποιαδήποτε παράνομη θερμοϋδραυλική εργασία προκειμένου να ασκηθούν όλες εκείνες οι νόμιμες πράξεις που προβλέπονται για την πάταξη του φαινομένου .

Ο Σύνδεσμος καλεί στο τέλος Δεκεμβρίου του 2018 όσους ασκούν παράνομη δραστηριότητα του Θερμοϋδραλικού προκειμένου να τους βοηθήσει υποδεικνύοντας τον τρόπο για την νόμιμη άσκηση του επαγγέλματος.

Με το πέρας του παραπάνω χρονικού ορίου για κάθε παράνομη δραστηριότητα που θα υποπίπτει στην αντίληψη των μελών του Συνδέσμου δεν θα υπάρξει καμία ανοχή και θα καταγγέλλεται άμεσα στους αρμόδιους φορείς προκειμένου να διενεργούνται όλες οι ενέργειες που προβλέπονται από τους νόμους και κανονισμούς για την αποτροπή του φαινομένου αυτού.