Αντιπροσωπεία αξιωματούχων της Κυβέρνησης της Αγίας Πετρούπολης δέχθηκε την περασμένη Παρασκευή στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος.

Επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας ήταν ο Υπουργός Εξωτερικών Σχέσεων της Κυβέρνησης της Αγίας Πετρούπολης κ. Γκριγκόριεβ Γιεβγκένι ενώ μέλη της αντιπροσωπείας ήταν ο Σύμβουλος του Κυβερνήτη Αγίας Πετρούπολης για θέματα εξωτερικών σχέσεων κ. Κωνσταντίνος Γκαμπαερίδης, ο αναπληρωτής επικεφαλής της περιοχής Κρασνοσέλσκι της Αγίας Πετρούπολης κ. Σουσκόβ Ιγκόρ, η διαχειρίστρια του Κέντρου Ενημέρωσης και Συνεργασίας Ελλάδας-Αγίας Πετρούπολης κ. Ιουλία Γαβρίλοβα, ο Σύμβουλος του Υπουργού Εξωτερικών Σχέσεων κ. Αλεξάντερ Αντιπολόγοβ και η Διευθύντρια του Σχολείου Μέσης Εκπαίδευσης της περιοχής Κρασνοσέρσκι κ. Νικίτινα Όλγα.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε με αφορμή την επίσκεψη της ρωσικής αντιπροσωπείας στην Κομοτηνή στο πλαίσιο των «Συναντήσεων της Αγίας Πετρούπολης µε την Ελλάδα», συζητήθηκε η ενίσχυση των τουριστικών και επιχειρηματικών σχέσεων ανάμεσα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και την Αγία Πετρούπολη.