Με ορειβασία στα βουνά που βρίσκονται πάνω από την Ξάνθη ολοκληρώνει την τριήμερη επίσκεψή του στη Θράκη ο Κώστας Καραμανλής. 

Ο πρώην Πρωθυπουργός ,συνοδευόμενος από τον πρώην Υπουργό και γνωστό στέλεχος του Καραμανλικού μπλοκ, Αλέξανδρο Κοντό βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στα βουνά που βρίσκονται πάνω από το μοναστήρια της Αγίας Ειρήνης για ορειβασία, όπου και φωτογραφήθηκαν με φόντο την Παλιά Ξάνθη.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης ολοκληρώνεται με γεύμα που παραθέτει ο πρώην Υπουργός στο εστιατόριο του ξενοδοχείου 1.000 colours, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Η επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στην περιοχή της Θράκης χαρακτηρίζεται ιδιωτική, αν και κάποιοι έχουν αποδώσει πολιτικό χαρακτήρα, είτε λόγω της έντασης με την Τουρκία, είτε λόγω της απώλειας των δύο “καραμανλικών” βουλευτικών εδρών σε Ξάνθη και Ροδόπη.

Ο πρώην Πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Παρασκευή το νομό Έβρου, ξεκινώντας από την Ορεστιάδα, και το Σάββατο το νομό Ροδόπης. Υπενθυμίζεται ότι και στην προηγούμενη επίσκεψή του Κ. Καραμανλή στην Ξάνθη μαζί με τον Αλ. Κοντό, είχε προτιμήσει τα βουνά και τον καταρράκτη του Λειβαδίτη.