Ο Πρόεδρος της Τοπικής της ΝΔ στην Ξάνθη και υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ, Ηλίας Οικονόμου, με επιστολή του στα ΜΜΕ γνωστοποιεί την υποψηφιότητά του, με την ευκαιρία της υποβολής υποψηφιοτήτων. 

Μετά από 2 χρόνια δημιουργικού έργου ως Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο) ΝΔ ΞΑΝΘΗΣ και ενόψει των εσωκομματικών εκλογών  την 13 Μαΐου 2018, δηλώνω ότι  είμαι υποψήφιος πρόεδρος της νέας Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) ΝΔ ΞΑΝΘΗΣ.

Ως μέλη της ΝΟΔΕ ΞΑΝΘΗΣ θα αγωνιστούμε για την προώθηση των ιδεών και απόψεων της ΝΔ, καυτηριάζοντας τα ολέθρια λάθη της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ.

Η « Συμφωνία Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με όλους τους  Έλληνες, αποτελούν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης, ρεαλισμού και αλληλεγγύης.

Νεοδημοκράτισες και νεοδημοκράτες, αν πιστεύετε ότι μπορούμε μαζί να δώσουμε νέα δυναμική και προοπτική στην Νομαρχιακή μας,   ζητώ τη στήριξη  σας, προκειμένου να ενισχύσουμε τις δυνάμεις του τόπου μας και να στηρίξουμε εμπράκτως όλες τις δράσεις που είναι απαραίτητες για την ανόρθωση και ανάταξη της πατρίδος μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς