Μια ευκαιρία να αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα στη μάχη για την Ευρώπη έχασε η Ξάνθη στην άδεια από κόσμο Τούμπα, την Κυριακή. 

Η ομάδα του Ράσταβατς προηγήθηκε του ΠΑΟΚ αρκετά νωρίς, στο ’16 με τον Γέντριτσεκ και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το 68 όταν ισοφαρίστηκε από κεφαλιά του Μπίσεσβαρ μετά από κόρνερ . Δέχτηκε το 2-1 στο ’85 πάλι με στημένη φάση και προβολή του Κουλούρη, μετά από φάουλ.

Η ομάδα της Ξάνθης στάθηκε αρκετά καλά απέναντι στον ΠΑΟΚ που ήθελε να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και δεν ήταν καθόλου αδιάφορος ενώ διατηρεί και θεωρητικές ελπίδες από τις αποφάσεις των δευτεροβάθμιων οργάνων για τους βαθμούς που έχει χάσει.

Μετά τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης, η Ξάνθη ισοβαβαθμεί στην 5η θέση αλλά με καλύτερο συντελεστή. Πρέπει να κερδίσει την προτελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τη Λάρισα στα Πηγάδια και να “τα παίξει όλα για όλα” στο φινάλε μέσα στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Μετά τον γνώριμο Λουτσέσκου, θα αντιμετωπίσει τον πρώην δικό της Αντωνίου και θα κλείσει το πρωτάθλημα απέναντι στον επίσης γνώριμο Μαρίνο Οζουνίδη.

Kερδίστε δωρεάν διπλές προσκλήσεις για τον αγώνα Ξάνθης-Λάρισας. Κλικ στην εικόνα !