Την τελευταία της πνοή άφησε, το βράδυ της Κυριακής, η Κρυσταλλία Βλαχοπούλου, η οποία διέμενε στο σπίτι που παραδόθηκε στις φλόγες το πρωί του Σαββάτου, στην ανατολική πλευρά της Καβάλας.

Η άτυχη Κ.. Βλαχοπούλου, η οποία στο παρελθόν διετέλεσε γραμματέας στον ΟΘΑ Καβάλας και τοπική σύμβουλος Καβάλας (από το 2011 ως το 2014, με την παράταξη του τέως δημάρχου Κωστή Σιμιτσή) νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας έχοντας υποστεί σοβαρά εγκαύματα, από τα οποία τελικά υπέκυψε.

Το απόγευμα του Σαββάτου, εξάλλου, υπέκυψε στα τραύματά του (έγκαυμα στο αναπνευστικό σύστημα, σύμφωνα με τον κτηνίατρο Στάθη Συμεωνίδη που το περιέθαλψε και έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό) και το σκυλάκι που ζούσε μαζί με την άτυχη κ. Βλαχοπούλου, το οποίο και είχαν βγάλει με αυτοθυσία οι πυροσβέστες μέσα από το καμμένο σπίτι.

Την πληροφορία για τον θάνατο της Κ. Βλαχοπούλου ανάρτησε το πρωί της Δευτέρας, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο κ. Σιμιτσής, με το εξής κείμενο:

Εντελώς ξαφνικά, αναπάντεχα, αναιτιολόγητα έφυγε από τη ζωή η Κρυσταλλία Βλαχοπούλου, μέλος της παράταξης, εκλεγμένο μέλος του τοπικού συμβουλίου Καβάλας 2011-2014, δραστήρια, κοινωνική, μαχητική αγωνίστρια. Την αποχαιρετούμε σήμερα το μεσημέρι στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων, ώρα 16.00’.

Λίγα λεπτά αργότερα, και ο Ομιλος Θαλάσσιων Αθλημάτων της γειτονικής πόλης αποχαιρέτησε την πρώην γραμματέα του με ανάρτηση.

kavala-portal.gr