Κατηγορίες σε βάρος της ΔΕΥΑΑ για “φωτογραφικές” προσλήψεις διατυπώνει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης. Σε ανακοίνωσή του κατηγορεί το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ και αναφέρει ότι απευθύνεται στο ΑΣΕΠ για τον έλεγχο των προσλήψεων. 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ενώ οι Δήμοι και οι επιχειρήσεις τους -της περιφέρειας μας και όχι μόνο- εντάσσουν έργα σε ευρωπαϊκά προγράμματα, η διοίκηση της Eπιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης του Δήμου Αβδήρων ασχολείται με το σπορ των ρουσφετολογικών προσλήψεων.

Εν κρυπτώ και παράνομα, πρώτα “φωτογραφίζει” αυτούς που θέλει να προσλάβει και μετά φέρνει το θέμα προς συζήτηση στο συμβούλιο της Επιχείρισης, προφανώς για να μην διαρρεύσει κάτι και τους χαλάσουν τα σχέδια. Και το χειρότερο όλων ενώ το δικαίωμα για δουλειά είναι ιερό και θα έπρεπε να δώσουν πλήρη ενημέρωση  στους άνεργους δημότες μας και μετά να αξιολογήσουν τα αιτήματα, αυτοί προσπαθούν να διαφθείρουν συνειδήσεις  εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη για εργασία.

Τους καταγγέλλουμε στην κοινή γνώμη και στις υγιείς δυνάμεις του Δήμου μας και τους αφήνουμε στον κατήφορο που έχουν πάρει . Παράλληλα απευθυνόμαστε στο ΑΣΕΠ για να ελέγξει τις πρακτικές τους .