Ο Άγγελος Μουρβάτης και Ψυχή το Σάββατο 14 Απριλίου επιστρέφουν ζωντανά στη σκηνή της πόλης τους, στην Ξάνθη και στο Nostos Live, όπου θα μας παρουσιάσουν τραγούδια από την 20ετή πορεία τους στην Ελληνική Ροκ σκηνή μέσα από το επετειακό album τους «20 Χρόνια… Χρώματα Ονείρου».

Εφέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια παρουσίας του Άγγελου Μουρβάτη και των Ψυχή στην Ελληνική Ροκ Σκηνή, μιας πορείας που περιλαμβάνει 6 δίσκους, live και συνεργασίες με κορυφαία ονόματα της Ελληνικής, αλλά και Παγκόσμιας Ροκ Σκηνής. Θέλοντας να γιορτάσουν αυτά τα 20 χρόνια μουσικής δημιουργίας και ζωής, το συγκρότημα παρουσιάζει μια επετειακή κυκλοφορία που περιλαμβάνει μερικές από τις πιο φωτεινές στιγμές της μέχρι τώρα μουσική τους πορείας.

Μέσα από τον τίτλο του album «20 Χρόνια…Χρώματα Ονείρου» οι λάτρεις της Ελληνικής Ροκ Σκηνής και οι πιστοί φίλοι του Άγγελου Μουρβάτη θα έχουν την ευκαιρία να ξανακούσουν μερικές από τις πιο σημαντικές συνθέσεις του, καθώς και την εξέλιξη του ήχου του μέσα στον χρόνο.

Για αυτά τα 20 χρόνια… Χρώματα Ονείρου, Ο Άγγελος Μουρβάτης και η Ψυχή θα πραγματοποιήσουν την πρώτη επανεμφάνιση τους στη Ξάνθη στο Nostos Live, το Σάββατο 14 Απριλίου σε μια βραδιά που αναμένεται συγκλονιστική!

Προσέλευση 22.00

Έναρξη 23.00

Είσοδος ελεύθερη

Άγγελος Μουρβάτης & Ψυχή – 20 Χρόνια… Χρώματα Ονείρου

Κυκλοφορεί από την Plus Rec / Cobalt music