Site icon Xanthi 2

Γραμμή έκτακτης ανάγκης από το ΔΠΘ. Θα απαντά το φυλάκιο στα ΠΡΟΚΑΤ

Τη «γραμμή έκτακτης ανάγκης» που θα ενεργοποιείται με την κλήση του πενταψήφιου τηλεφωνικού αριθμού 11314 από οποιοδήποτε τηλέφωνο, ενεργοποιεί το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Στη γραμμή μπορεί να απευθύνεται οποιοσδήποτε θέλει να αναφέρει ένα περιστατικό έκτακτης ανάγκης εντός των χώρων των πανεπιστημιουπόλεων και βρίσκεται στην περιοχή της Θράκης. Ανάλογα με τη γεωγραφική θέση αυτού που καλεί, θα ενεργοποιείται ο αντίστοιχος λήπτης της γραμμής. Έτσι, για όσους καλούν από την περιοχή της Ξάνθης θα ανταποκρίνεται ο υπεύθυνος του κεντρικού φυλακίου (προκατ) στην Ξάνθη, για όσους καλούν από Κομοτηνή ο υπεύθυνος του κεντρικού φυλακίου στην πύλη Α΄(πρυτανεία) και για όσους καλούν από την περιοχή του Έβρου (Ορεστιάδα-Αλεξανδρούπολη) θα ανταποκρίνεται ο υπεύθυνος του κεντρικού φυλακίου της Ιατρικής Σχολής.

Η υπηρεσία αφορά:

Η υπηρεσία στοχεύει στη βελτίωση της ασφάλειας μέσω της άμεσης αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών και μόνο, εξυπηρετώντας τους φοιτητές και το προσωπικό του ιδρύματος. Ουδόλως μπορεί να αντικαταστήσει την παροχή πληροφοριών από τις γραμματείες των τμημάτων ή άλλες υπηρεσίες του Δ.Π.Θ. για τρέχοντα και όχι έκτακτα περιστατικά.

 

Exit mobile version