Συνελήφθη τη Μ.Τρίτη το απόγευμα, στην Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας ένας 37χρονος ο οποίος μαζί με άγνωστο συνεργό του προσπάθησε να εξαπατήσει τους ιδιοκτήτες ενός πολυελούς ΙΧ, επιχειρώντας να αγοράσει το όχημα με ένα πλαστό καταθετήριο e-banking που έστειλε με mail.

Η αστυνομία αναφέρει αναλυτικά:

Δύο ημεδαποί, ένας 45χρονος και μία 40χρονη ανάρτησαν σε ιστοσελίδα του διαδικτύου, αγγελία σχετικά με την πώληση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας τους.

Στην εν λόγω αγγελία ανταποκρίθηκε άγνωστος δράστης, εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για την αγορά του οχήματος, ενώ στο πλαίσιο της συμφωνίας για την αγοροπωλησία, απέστειλε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πλαστό αποδεικτικό κατάθεσης χρημάτων, σύμφωνα με το οποίο είχαν κατατεθεί 43.000 ευρώ σε λογαριασμό των παθόντων.

Στη συνέχεια, ο 45χρονος και η 40χρονη, αφού αντιλήφθηκαν τις απατηλές προθέσεις του, κατήγγειλαν το περιστατικό στο Τμήμα Ασφάλειας Δράμας, ενώ σε προκαθορισμένο ραντεβού για την παραλαβή του οχήματος, προσήλθε ο 37χρονος, συνεργός του ανωτέρω δράστη, ο οποίος και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας.