Μετά το Πάσχα θα αποδοθεί ένα κομμάτι του κόμβου που κατασκευάστηκε στην Εγνατία οδό, στο ύψος του Σώστη, το οποίο θα εξασφαλίζει έξοδο προς Κομοτηνή και είσοδο για Καβάλα.

Η παραχώρηση τμήματος του κόμβου, θα γίνει μόλις αποκατασταθεί η απαιτούμενη ηλεκτροδότηση από τη ΔΕΗ. Αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής, ο υπεύθυνος της Περιφερειακής Δ/νσης της Εγνατίας οδού στην ΑΜ-Θ, Πασχάλης Τσουκαλάς. Όπως εξήγησε ο κ. Τσουκαλάς, αυτή η σύνδεση γίνεται για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δήμου Ιάσμου, μετά την κατάρρευση της γέφυρας του Κομψάτου.

Επι πλέον πρόσθεσε πως ο Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών –ΣΕΑ- στο συγκεκριμένο σημείο, θα δοθεί για χρήση, μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες.

Προσβάσιμα WC για ΑΜΕΑ στην Εγνατία οδό

Εξ άλλου αναφερόμενος στις ασφαλτικές εργασίες που πρέπει να γίνουν στο τμήμα της Εγνατίας οδού, από Κήπους- Αρδάνιο, ανέφερε πως υπάρχει ανάδοχος για τις 11 Απριλίου, για την αναβάθμιση του. Επίσης στα τμήματα Αρδάνιο-Αλεξ-πολη-Κομοτηνή-Καβάλα, τόνισε πως μέσα στο χρόνο θα βγουν εργολαβίες για την αναβάθμιση και αυτών των τμημάτων, καθώς είναι από τα πιο παλιά που δόθηκαν στην κυκλοφορία.

Μάλιστα ο κ. Τσουκαλάς επεσήμανε πως θα γίνουν και εργασίες αναβάθμισης στις τουαλέτες, αλλά και εργασίες για την πρόσβαση σε αυτές και των ΑΜΕΑ, ικανοποιώντας σχετικό αίτημα από συλλόγους ΑΜΕΑ

ΕΡΤ Κομοτηνής – Συντάκτης: Βασιλική Μαχαίρα