Τέλος στη ζωή της έβαλε 20χρονη φοιτήτρια στην Αλεξανδρούπολη. Το πτώμα της νεαρης βρέθηκε μεσα στο σπίτι κατόπιν ενεργειών των γονιών της που είχαν χάσει τα ίχνη της για αρκετές ώρες.

Το σπίτι της μικρης μάλιστα είναι απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξανδρούπολης και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άφησε και σημείωμα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που επικαλείται το reportaz.gr στο σπίτι της κοπέλας βρέθηκε σημείωμα, στο οποίο φέρεται να δήλωνε την απογοήτευση της από τη ζωή. Οι γονείς της κοπέλας ζουν στην Αθήνα, ενώ πρώτος στην Αλεξανδρούπολη έφτασε ο αδερφός της, που ζει στην Ξάνθη.

Η 20χρονη φοιτούσε στο 1ο έτος της Ιατρικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, γεγονός που σόκαρε έως και τον ιατροδικαστή Παύλο Παυλίδη, ο οποίος διδάσκει στους πρωτοετείς φοιτητές.

Ο κος Παυλίδης κλήθηκε από την Αστυνομία για την αυτοψία στο χώρο, μετα το πέρας της οποίας αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Η κοπέλα βρέθηκε απαγχονισμένη και σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση το τραγικό συμβάν είχε συμβεί από 24 έως 48 ώρες πριν τον εντοπισμό της.

Την κοπέλα εντόπισε κλειδαράς, που εισήλθε στο χώρο συνοδευόμενος από εργαζόμενη παρακείμενοι της πολυκατοικίας καφέ, την οποία είχαν παρακαλέσει οι γονείς της άτυχης κοπέλας να ελέγξει καθώς είχαν χάσει τα ίχνη της για περίπου μία ολόκληρη ημέρα.

 Από το reportal.gr