Óôçí Åéóáããåëßá ôïõ Áñåßïõ ÐÜãïõ, ï õðïõñãüò Äéêáéïóýíçò Íßêïò Ðáñáóêåõüðïõëïò êáé ï áíáðëçñùôÞò õðïõñãüò Ðñïóôáóßáò ôïõ Ðïëßôç Íßêïò Ôüóêáò, ãéá íá êáôáèÝóïõí ãéá ôçí õðüèåóç Ðáíïýóç, ÔåôÜñôç 11 Íïåìâñßïõ 2015. (EUROKINISSI/ÓÙÔÇÑÇÓ ÄÇÌÇÔÑÏÐÏÕËÏÓ)

 

Κατά μία ημέρα παρέτεινε την παραμονή του στη Θράκη ο Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση στην παρέλαση της Κομοτηνής. 

Το πρωί ο Ν. Τόσκας βρέθηκε στην Ξάνθη όπου είχε σειρά επαφών, πολιτικού και ιδιωτικού χαρακτήρα. Το μεγαλύτερο μέρος της επίσκεψης ήταν στο Πετροχώρι. Ο Αν. Υπουργός επισκέφθηκε τις μονάδες της 25ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, της οποίας υπήρξε έχει υπάρξει Διοικητής μέχρι την αποστρατεία του το 2005.

Στο Στρατόπεδο Τριανταφυλλίδη συνομίλησε με αξιωματικούς και διοικητές μονάδων και σχηματισμών ενώ μετά από γεύμα που είχε στην πόλη της Ξάνθης αναχώρησε για την Αθήνα.

Νωρίτερα το πρωί βρέθηκε στην Αστυνομική Σχολή της Κομοτηνής, όπου τον υποδέχτηκαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜΘ και ο Αστυνομικής Διευθυντής Ροδόπης.