Επεισόδιο σε βάρος του βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ από τη σύζυγου βουλευτή της Χ.Α. μέσα στη Βουλή αποκάλυψε ο Πρόεδρος της Βουλής και επιβεβαίωσε ο βουλευτής από την Ξάνθη. 

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν η σύζυγος του βουλευτής Παναγιώτη Ηλιόπουλου πήγε να πάρει το παιδί της από τον παιδικό σταθμό της Βουλής. Η γυναίκα του Βουλευτή φεύγοντας από εκεί συνάντησε τον βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, στον οποίο και επιτέθηκε λεκτικά.


Η αποκάλυψη Βούτση

«Έγινε ένα επεισόδιο από σύζυγο επίλεκτου στελέχους της χρυσής Αυγής όπου παίρνοντας τα παιδάκια της από το βρεφονηπιακό σταθμό εξύβρισε κατά το χειρότερο τρόπο τον βουλευτή Ζεϊμπέκ Χουσείν με απίστευτες ύβρεις», είπε ο κ. Βούτσης και πρόσθεσε:
«Παρενέβη ο φρούραρχος ζήτησε συγγνώμη η κυρία, δεν ειδοποιήσαμε καν τον σύζυγό της που είναι επίλεκτο στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Πήρε η ίδια την ευθύνη επάνω της ο ίδιος ο βουλευτής ήταν παρών και είπε ότι αποδέχεται την συγγνώμη. Αν αυτά συμβαίνουν καθημερινά εδώ μέσα που είμαστε προστατευμένοι πολλαπλά και όχι μόνο από την ασυλία ,τι θα συμβεί έξω από δω εάν φύγει το σήμα ότι δεν πειράζει λέμε και μια κουβέντα παραπάνω

Δηλώσεις του Βουλευτή

Ο ίδιος ο βουλευτής σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του επιβεβαίωσε το γεγονός και εξιστόρησε τα γεγονότα:

«Μέσα στη Βουλή, καθώς βγαίναμε μαζί με συνεργάτες μου, συναντώ μία κυρία 25-30 χρονών. Περνώντας δίπλα μου άρχισε να με βρίζει, μετά να κάνει χειρονομίες». Στη συνέχεια το θέμα πήγε στο φρούραρχο της Βουλής που ενημερώθηκε και τελικά «μου ζήτησε συγγνώμη, εγώ είπα ότι δεν χρειάζεται να πάμε παραπέρα», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνοντας ότι η γυναίκα είναι σύζυγος βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Είναι ένα ακόμη περιστατικό που «δείχνει το ήθος που έχουν. Δεν περιμένουμε δεν σέβονται τους θεσμούς και τη Δημοκρατία», συνέχισε ο ίδιος, θυμίζοντας «στην Ολομέλεια τον κ. Μιχαλολιάκο, αλλά και τον κ. Ηλιόπουλο, που αναφέρθηκε και στους τέσσερις μειονοτικούς βουλευτές και είπε ότι είμαστε προδότες, τουρκοπράκτορες, όλα αυτά. Είμαστε το εύκολο θύμα. Πρέπει οι Έλληνες πολίτες να δουν ότι αυτό το ναζιστικό μόρφωμα δεν σέβεται τη Δημοκρατία. Τη διαφορετικότητα τη σεβόμαστε, αλλά δεν βρίζουμε, έχουμε πολιτικά επιχειρήματα, αυτοί δεν έχουν τίποτα άλλο να πουν».
Εκτίμησε μάλιστα ότι «αυτό που έκανε ο κ. Λαγός ήταν συνδυασμένο, θέλουν ένταση, γιατί δεν έχουν τίποτε άλλο, τη δυνατότητα να προσεγγίσουν τον κόσμο, παρά μόνο με τσαμπουκά. Αλλά πού θα πάει αυτό; Η συγκυρία τους βοηθάει, η ακροδεξιά και ο φασισμός ανεβαίνει στην Ευρώπη, αλλά ο Έλληνας είναι διαφορετικός».