Η Ζωή Χατζηευαγγέλου και οι Underhill West παρουσιάζουν για δεύτερη χρονιά την φιλανθρωπική μουσικοχορευτική παράσταση RELATE το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, στις 20:00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία  της Ζωής Χατζηευαγγέλου, η οποία χορογράφησε την παράσταση και ζήτησε από τους Underhill West να εκτελέσουν τη μουσική, με δικές τους συνθέσεις, αλλά και πολύ γνωστές διασκευές, με στόχο τη στήριξη του έργου της Φιλανθρωπικής Επιτροπής «Οι Γυναίκες της Αγάπης» του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «Η Αγάπη». Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 6/3, και το κόστος τους ανέρχεται μόλις στα 5€.

To RELATE είναι μια παράσταση χορού με live μουσική.

Θέμα της οι ανθρώπινες σχέσεις σε όλες τους τις πτυχές όπως εκφράζονται μέσα από το χορό. Είναι μία αμιγώς χορευτική παράσταση που διαφοροποιείται σε ένα βασικό τομέα. Οι χορευτές δεν θα βασίζονται στην μουσική ενός CD για να χορέψουν. Οι χορογραφίες θα πλαισιώνονται από 100% live μουσική που θα παίζεται επί σκηνής από το ξανθιώτικο συγκρότημα Underhill West.

Η παράσταση δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Στόχος των διοργανωτών δεν είναι να αποκομίσουν χρήματα. Αγαπάνε την τέχνη τους και ήταν ένα όνειρο ζωής να κάνουν κάτι τέτοιο στην πόλη που μεγάλωσαν και αγάπησαν.

Μετά την πολύ επιτυχημένη πρώτη παράσταση του RELATE το 2017, όπου το κοινό της Ξάνθης γέμισε ασφυκτικά το Δημοτικό Αμφιθέατρο και ο στόχος της παράστασης επετεύχθη στο ακέραιο, ήταν μονόδρομος η επανάληψη της προσπάθειας αυτής και το 2018.

Για το λόγο αυτό φέτος οι συντελεστές συμφώνησαν όλα τα κέρδη της παράστασης να διατεθούν στην Φιλανθρωπική Επιτροπή «Οι Γυναίκες της Αγάπης» του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «Η Αγάπη» για την στήριξη απόρων οικογενειών της πόλης μας ενόψει των γιορτών του Πάσχα.

Τιμή εισιτηρίου €5. Η προπώληση ξεκινάει από σήμερα, 6/3/2017 στα εξής σημεία: Βιβλιοπωλείο Πυργελή (Ανδρέου Δημητρίου 57), Art Lab (Κοραή 60), Κουτσούμπα Paper ΑΦΟΙ Παρχαρίδη ΟΕ (12 Αποστόλων 2), Eponymo by Daki Bitsi (Σμύρνης 2-4) και σε πολλά άλλα σημεία της πόλης που θα προστίθενται συνεχώς.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης. Ελάτε να αποδείξουμε ξανά ότι η Ξάνθη μπορεί να γίνει μία μεγάλη αγκαλιά για έναν καλό σκοπό!

BIO

Η Ζωή Χατζηευαγγέλου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Ξάνθη. Εκτός από μηχανικός που είναι ο εργασιακός της τομέας, ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την ρυθμική γυμναστική σε επίπεδα πρωταθλητισμού και στη συνέχεια την κέρδισε ο σύγχρονος και ο μοντέρνος χορός. Στο αντικείμενο αυτό έχει δώσει και εξετάσεις και έχει πιστοποίηση από το Imperial Society of Teachers of Dancing. Από το 2013 μέχρι και σήμερα είναι η καθηγήτρια όλων των τμημάτων χορού του ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης. Από τα σπλάχνα των τμημάτων αυτών δημιούργησε την χορευτική της ομάδα με την οποία παρουσίασαν το 2017 για πρώτη φορά την παράσταση RELATE, ένα θέαμα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της πόλης που γνώρισε τεράστια και συγκινητική αποδοχή.

Οι Underhill West είναι μια μοντέρνα pop-rock μπάντα από την Ξάνθη, που στα 11 χρόνια πορείας της μετρά 3 EP, ένα χριστουγεννιάτικο single και το καινούριο τους single ‘Justify my Night’ που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του ’17. Επίσης, έχουν διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία παρόμοιες εκδηλώσεις στο παρελθόν για τον ίδιο σκοπό, με αποκορύφωμα την πρώτη παράσταση RELATE το 2017. Τα μέλη της είναι οι: Μιχάλης Χατζόπουλος (κιθάρα, φωνή), Μιχάλης Μουχλιανίτης (πλήκτρα), Πασχάλης Παπούδας (μπάσο), Τάσος Αβραμίδης (τύμπανα).