Η μεγάλη βιβλιογιορτή Bookfest μετά την Πάτρα, τα Ιωάννινα, την Λάρισα, τον Βόλο, την Καβάλα και την Κομοτηνή τώρα για ένα μήνα στην Ξάνθη στο εμπορικό κέντρο Flamingo.

Χιλιάδες τίτλοι εκατό και πλέον εκδοτών σε απίστευτες τιμές που αρχίζουν από 0,50 € .  Το εμπορικό πάρκο Flamingo βρίσκεται στο 4ο  χιλιόμετρο της οδού Ξάνθης – Πόρτο Λάγος (παλιά Εθνική οδός  Ξάνθης – Κομοτηνής ανατολική είσοδος για Ξάνθη).Η συμμετοχή 100 και πλέον  εκδοτών προσφέρει μια πραγματικά μεγάλη θεματολογία που μπορεί να καλύψει κάθε ενδιαφέρον του κοινού. Βιβλία όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες.

Με ελάχιστα χρήματα μπορεί κανείς να προμηθευτεί βιβλία – δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο ποσό η την ποσότητα αγοράς  – μπορεί κανείς να προμηθευτεί ακόμη και ένα βιβλίο αξίας 0,50 ευρώ.

Σε αυτό το τεράστιο πλήθος βιβλίων είναι σίγουρο πως ο καθένας θα βρει πολλά βιβλία που τον ενδιαφέρουν και που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως θα τα βρει σε τόσο χαμηλή τιμή.

Ενδεικτικά από τα βιβλία που θα διατεθούν φέτος:

ΤΟ 50% ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 3 ΕΥΡΩ. ΤΟ 90% ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ. Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ, και το Parking είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Γίνονται δεκτές όλες οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, ενώ υπάρχει και δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου για επαγγελματίες.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10 το πρωί έως 9 το βράδυ. Σάββατα 9 το πρωί έως 8 το βράδυ. Κυριακή και Αργίες κλειστά.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ FLAMINGO BUS
(δείτε τα δρομολόγια εδώ. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη μετάβαση εδώ)

Περισσότερα