Tις διαδικασίες παραχώρησης δημοτικής έκτασης στο Μυρωδάτο σε επιχειρηματίες καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η μείζονα αντιπολίτευση στο Δήμο Αβδήρων με ανακοίνωση του επικεφαλής Βασίλη Τσολακίδη. 

Αναφέρει αναλυτικά:

Ο Δήμαρχος κ. Τσιτιρίδης Γιώργος με παράνομες πράξεις προσπαθεί να ευνοήσει συγκεκριμένα συμφέροντα  στην παραλία του Μυρωδάτου,  γιατί άραγε??? Με την υπ.αρ.10/2018. απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου προχωράει σε απευθείας  παραχώρηση δημοτικής έκτασης ενός στρέμματος περίπου σε επιχειρηματίες της περιοχής παρόλο που του τονίζουμε ότι αυτό είναι αντίθετο στην κείμενη νομοθεσία και συνεπώς παράνομο. Ενώ, ως  όφειλε, θα έπρεπε  να περιμένει την απόφαση της προϊσταμένης αρχής για την έγκριση ή μη της προαναφερόμενης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου και κατόπιν να προχωρήσει.

Στην αμέσως  επόμενη δημαρχιακή επιτροπή  με την υπ. Αρ. 13/2018 απόφαση με περισσή βιασύνη   εισηγείται και το αντίτιμο του μισθώματος , ένα ευτελές αντίτιμο λες και <<χαρίζει  τα αμπελοχώραφα του>>. Η παράταξη μας και στις δύο περιπτώσεις καταψήφισε και του υπέδειξε να ακολουθήσει την νόμιμη διαδικασία, γιατί εμείς θέλουμε να στηριχτεί η επιχειρηματικότητα της περιοχής μας μέσα από νόμιμες ,διαφανείς  διαδικασίες  και κανόνες  ισότητας προς όλους.

Επειδή ο εν λόγω Δήμαρχος δεν κρατάει πλέον ούτε τα προσχήματα και  δε δίνει σημασία στο ηθικό σκέλος των αποφάσεων του, όπως φάνηκε και με το κάμπινγκ του Μυρωδάτου, το οποίο νοίκιασε  σε υποψήφιο σύμβουλο της παράταξης του, εμείς τονίζουμε ότι όχι μόνο δε  θα επιτρέψουμε τις παράνομες  αποφάσεις αλλά θα τις καταγγέλλουμε και θα τις καταψηφίζουμε..