Η ΚΕΕΡΦΑ Ξάνθης καλεί σε ανοιχτή σύσκεψη για τις 17 Μάρτη την Τρίτη 6/3 στις 7μμ στο Καφέ “Βυζάντιο”:

Αναλυτικά:

Τα σωματεία της πόλης, αντιφασιστικές συλλογικότητες, πολιτικές οργανώσεις για να συντονίσουμε τη δράση μας, να στηρίξουν και να καλέσουν ενωτικά στο μεγάλο Συλλαλητήριο που θα γίνει στο πλαίσιο της Διεθνούς Μέρας Κατά του Ρατσισμού και του Φασισμού στις 17 Μάρτη στις 12 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης. 

Μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους, μέλη της μειονότητας για να οργανώσουμε μέρες δράσης για τις 17 Μάρτη στα σχολεία, στις σχολές, στα νοσοκομεία, στις γειτονιές, στα χωριά.

Να απλώσουμε το μήνυμα παντού. Να ενωθούμε με το αντιφασιστικό κίνημα στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη που παλεύει:

Ενάντια στις ρατσιστικές πολιτικές της Ευρώπης-φρούριο με τα κλειστά σύνορα, τους φράχτες, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης στα νησιά, τα σκλαβοπάζαρα στη Λιβύη, τους πνιγμένους πρόσφυγες στη Μεσόγειο. 

Ενάντια στην ανάπτυξη των φασιστών στη Γαλλία με τη Λεπέν, στη Γερμάνια με το AfD που μπήκε στη Βουλή, στην Αυστρία που το κόμμα της “Ελευθερίας” μπήκε στην κυβέρνηση, στην Ισπανία που οι βρικόλακες του φρανκισμού βγήκαν για να τσακίσουν το κίνημα στην Καταλονία, με τις πρόσφατες φασιστικές δολοφονίες στην Ιταλία και της Χέδερ Χάγιερ στο Σάρλοτσβιλ των ΗΠΑ το καλοκαίρι με τις πλάτες του Τραμπ.

Για να κλείσουμε παντού τα γραφεία των Ναζί της Χρυσής Αυγής, που είναι ορμητήρια δολοφονικών επιθέσεων, όπως του τάγματος εφόδου του Πειραιά στη “Φαβέλα” πριν λίγες μέρες, που είχε σαν αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της δικηγόρου της οικογένειας Φύσσα Ελευθερίας Τομπατζόγλου και άλλων τεσσάρων αντιφασιστών-στριών και να καταδικαστούν για τα εγκλήματά τους απ’ το Μιχαλιάκο μέχρι τον τελευταίο μαχαιροβγάλτη.