Με τίτλο “Βρήκαμε τον δήμαρχο!” και ειρωνικό τόνο η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, με νέα ανάρτησή της ανταπαντά στο Δήμαρχο Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλο μετά την κόντρα που έχει ξεσπάσει εξαιτίας του κινδύνου αναστολής λειτουργίας του κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου “Ανάξαρχος” ενώ επιτίθεται στη δημοτική αρχή για μια σειρά από θέματα που προκύπτουν σε αθλητικές και άλλες υποδομές. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά από 3 χρόνια ξετρυπώσαμε τον δήμαρχο. Με αφορμή την αναστολή λειτουργίας ακόμη μιας αθλητικής δομής και της άμεσης παρέμβασης των βουλευτών, εμφανίστηκε με ανακοίνωση του ο δήμαρχος Ξάνθης, πίσω από την οποία κρύβει την αγωνία της ανυπαρξίας του.

Δε θα αντιπαρατεθούμε με ανακοινώσεις με τον Δήμαρχο Ξάνθης. Άλλωστε έχει, ήδη, χάσει από τα «αποδυτήρια»: του κολυμβητηρίου που σφράγισε, του κλειστού γυμναστηρίου «Ανάξαρχος», των παιδικών χαρών που έκλεισε, του 1ου Παιδικού Σταθμού που ανέστειλε τη λειτουργία του επ’ αόριστον, του υπερκοστολογημένου κυνοκομίου που θα παραμείνει μακέτα, της ανακλητέας απόφασης για αγορά του παιδικού σταθμού (Χέλα Χαμογέλα), του σκανδάλου του πάρκινγκ και τόσων άλλων που ήδη κλήθηκε από τον εισαγγελέα να δώσει εξηγήσεις.

Θυμίζουμε την πρόσληψη των 505 θέσεων εργασίας από τα κοινωφελή προγράμματα του Υπουργείου Εργασίας, που προσπάθησε να εμφανίσει ως επιτυχία του, αλλά και τον εμπαιγμό των συμβασιούχων στην καθαριότητα που έλυσε τελικά δια παντός το Υπουργείο Εσωτερικών.

Όμως δε θα αφήσουμε να πέσει τίποτα κάτω.

Αν ψάξει κανείς να βρει το έργο του δημάρχου θα συναντήσει το απόλυτο κενό. Και βέβαια η δικαιολογία αυτού που αποτυγχάνει, και δεν έχει το σθένος να το παραδεχτεί, είναι η μεταβίβαση των ευθυνών στον «Άλλον».

Λοιπόν κύριε δήμαρχε καλό θα είναι να πείτε στους πολίτες της Ξάνθης ότι δε μπορέσατε τελικά και να ζητήσετε συγγνώμη για τα χρόνια της Δημανάπαυσης!
Η παλαιοκομματική λογική της δημοτικής αρχής συνεχίστηκε και στις μέρες σας. Ο Δήμος βαλτώνει χρόνια στην αναχρονιστική και συντηρητική λογική χωρίς ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας, αποτελεσματικών λύσεων, καινοτομίας, συνεργασίας με τους πολίτες.

Δεν είστε το «ΠΡΟΤΥΠΟ» μας.