Με ανάρτησή του στο FB o Mανώλης Φανουράκης, εκ των ιδιοκτητών του πρακτορείου ΟΠΑΠ της Κεντρικής Πλατείας, αναφέρεται στην απονομή της διάκρισης “Συνεργάτες της Χρονιάς” από τον ΟΠΑΠ: 

Μία πετυχημένη χρονιά επιβραβεύεται με τον καλύτερο τρόπο….

Dream team εν δράσει…

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνεχίζουν να μας τιμούν ακόμη…

Μια νέα εποχή εξυπηρέτησης ξεκινά στα καταστήματα του δικτύου μας, με την αδειοδότηση της Tora Wallet, θυγατρικής του ομίλου ΟΠΑΠ, ως Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος από την Τράπεζα της Ελλάδος. Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη των δραστηριοτήτων της Tora Wallet στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, μέσω των πρακτορείων ΟΠΑΠ.

Μέσα σε ένα δυναμικό περιβάλλον, που οι ανάγκες της αγοράς και οι απαιτήσεις των πελατών μας αυξάνονται διαρκώς, ο ΟΠΑΠ συνεχίζει να εξελίσσει τις υπηρεσίες του, τόσο ποιοτικά, όσο και ποσοτικά. Στο πλαίσιο αυτό, θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση σειράς νέων υπηρεσιών, οι οποίες έχουν σκοπό να διευκολύνουν την καθημερινότητα των πελατών μας, καθιστώντας τα πρακτορεία μας σημαντικούς προορισμούς εξυπηρέτησης του κοινού.

Η πρώτη υπηρεσία της Tora Wallet που θα διατεθεί μέσω του δικτύου μας, αφορά στην πληρωμή λογαριασμών (αρχικά με χρήση μετρητών, ενώ το επόμενο διάστημα θα δοθεί και η δυνατότητα χρήσης καρτών πληρωμής). Ειδικότερα, οι πελάτες μας θα μπορούν να εξοφλούν λογαριασμούς για περισσότερους από 85 φορείς και οργανισμούς, σε τομείς όπως:

Ηλεκτρική ενέργεια
Φυσικό αέριο
Ύδρευση
Σταθερή και κινητή τηλεφωνία
Internet & συνδρομητική τηλεόραση
Ασφάλειες
Οφειλές δημοσίου
Οφειλές σε Δήμους
Οι τομείς που καλύπτονται θα εμπλουτίζονται συνεχώς, εξυπηρετώντας ένα ευρύ σύνολο καθημερινών αναγκών του κοινού, ακόμα και σε τοπικό επίπεδο.

Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο υπέροχο προσωπικό του καταστήματος μας… χωρίς αυτό δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα!!!

Πλέον να μην ξεχνάμε, απολαμβάνοντας όλες αυτές τις υπηρεσίες μπορείτε να πίνετε ταυτόχρονα και το καλύτερο καφέ της πόλης!!!