Το θέμα του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στη Σταυρούπολη και τον κίνδυνο να κλείσει, κλήθηκε να σχολιάσει στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου του Υφυπουργού Μπαξεβανάκη στην Ξάνθη, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου.

Στην απάντησή του αναγνώρισε το πρόβλημα που θα δημιουργούσε στη Σταυρούπολη αν έκλεινε αλλά άφησε και αρκετές αιχμές για το γεγονός ότι από κάποιους κύκλους κατηγορήθηκε το κυβερνών κόμμα για το ενδεχόμενο να κλείσει η Τράπεζα αλλά όταν διαπιστώθηκε ότι δεν κλείνει, αυτό αποδόθηκε σε άλλους παράγοντες:

“Το ζήτημα του υποκασταστήματος είναι της Τράπεζα Πειραιώς που είναι ιδιωτική. Ας μην ξεχνάμε ότι κάποιοι φρόντισαν ώστε η καλή ΑΤΕ να γίνει Πειραιώς πριν λίγα χρόνια. Παρόλα αυτά όμως έγιναν κάποιες ενέργειες από τους τρεις βουλευτές για να παραμείνει ανοιχτό το υποκατάστημα. Οι ενέργειες των βουλευτών γρήγορα ευοδώθηκαν και ίσως να βοήθησε και η επιστολή του Δημάρχου. Καλό είναι αυτό αλλά ας ασχολείται και με άλλα θέματα που πρέπει”, είπε ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.