Με ανακοίνωση που υπογράφει ο Σωτήρης Στολίδης, το συντονιστικό του Κινήματος Αλλαγής στην Ξάνθη, εκθέτει τις αποφάσεις του για τις κινήσεις το επόμενο διάστημα ενόψει του Συνεδρίου του νέου φορέα. 

Το Συντονιστικό Ξάνθης του ΚΙΝ.ΑΛ. στην συνεδρίασή του, στις 5-2-2018, αποφάσισε σύμφωνα με την εγκύκλιο του κεντρικού οργανωτικού συνεδρίου τα παρακάτω:

  1. Στο διάστημα μεταξύ 20 έως 28 Φεβρουαρίου 2018 να δοθεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και να γίνει επίσκεψη σε δύο Δήμους του Νομού μας, όπου θα συμμετέχουν οι υπεύθυνοι Μ. Τζελέπης και Ν. Ζαμπουνίδης και το τοπικό συντονιστικό. Στην συνέντευξη τύπου να δοθεί έμφαση στις θέσεις του συνεδρίου, στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο συνέδριο και στις προτάσεις για τα τοπικά ζητήματα (μειονοτικό, συνεταιριστικά, τοπικός τουρισμός).
  2. Να γίνει μια κεντρική συγκέντρωση μεταξύ 5-15 Μαρτίου 2018, με ομιλητές τους Ν. Μπίστη και Γ. Σιακαντάρη που θα αναφερθούν στις προγραμματικές θέσεις του συνεδρίου και στην κυβερνητική πρόταση του ΚΙ.ΝΑΛ.
  3. Η ακριβής ημερομηνία και των δύο εκδηλώσεων θα γίνει μετά από συνεννόηση με τους προσκεκλημένους ομιλητές.