Με απάντηση στον Αντιπεριφερειάρχη Κ. Ζαγναφέρη και τη διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ, σχετικά με το δικτυο κοινωνικής αλληλεγγύης “Στήριξη” ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Φώτης Καραλίδης επανέρχεται στο θέμα. 

Κύριοι,

Μιας και αναφέρεστε σε αποκατάσταση της αλήθειας απαντήστε ευθέως αν μετά την 30/11/2015 που έληξε το πρόγραμμα INTERREG 4, που υλοποιούσε η «ΣΤΗΡΙΞΗ», ποιο άλλο ευρωπαϊκό πρόγραμμα έχετε υλοποιήσει μέχρι σήμερα.

Για να μην κουράζεστε, ΚΑΝΕΝΑ!!!

Έχετε υποβάλλει προτάσεις που εφόσον εγκριθούν θα υλοποιηθούν στο μέλλον, ποιο είναι αυτό . . .  ΑΟΡΙΣΤΟ.

Όσο για τις υλοποιηθείσες δράσεις διανομής τροφίμων και υλικών σε ευπαθείς ομάδες, στο μόνο που συμμετείχε η ΣΤΗΡΙΞΗ ήταν η παραχώρηση του χώρου στέγασης της, στην οδό Χατζησταύρου (πίσω από το εργατικό κέντρο), ως κέντρο διανομής.

Πέραν αυτού, κ. Ζαγναφέρη σας θέτω δημόσιο ερώτημα: Ποια είναι η υπηρεσιακή δομή της ΣΤΗΡΙΞΗΣ σήμερα, τι προσωπικό διαθέτει, (αν διαθέτει), με ποια διαδικασία προσλήφθηκε και πότε;

Είναι αλήθεια ότι Διευθύντρια της ΣΤΗΡΙΞΗΣ είναι η Περιφερειακή Σύμβουλος Δράμας, κα Χειράκη, με απόφασή σας;

Αν ναι, θέλω να μας πείτε ποια είναι η αμοιβή της κας Χειράκη και αν γνωρίζετε που βρίσκεται και που εργάζεται από τον Σεπτέμβρη του 2017; ( Εργάζεται στην 2βάθμια εκπαίδευση στο νησί της Λήμνου). Επομένως πως ασκεί τα καθήκοντα της και από πού.

Όσο για την συμμετοχή στα προγράμματα “ΤΕΒΑ” και “I SEE” είναι απλές προτάσεις για το μέλλον!

Επομένως η αλήθεια είναι ότι εδώ και 2 χρόνια υπολειτουργεί και μένει αναξιοποίητο το 4όροφο κτίριο της ΣΤΗΡΙΞΗΣ, που εμείς ανακαλύψαμε ως Διοίκηση Γιαννακίδη – Καραλίδη ότι ήταν περιουσία της Περιφέρειας και αξιοποιήσαμε!

Την άλλη φορά κύριε Ζαγναφέρη οφείλετε να αποκαταστήσετε την αλήθεια και αν δεν την ξέρετε μπορείτε να ρωτήσετε τον Πρόεδρο κ. Μέτιο!!!