Τον Δήμαρχο Ξάνθης επισκέφθηκε ο μαθητής που κέρδισε το 1ο βραβείο λογοτύπου στο Erasmus+

Οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Ξάνθης και ο μεγάλος νικητής Νίκος Γκόρδης που συμμετείχαν στον διαγωνισμό λογοτύπου του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 στο Δημαρχείο.

Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα στην Σαραγόσα της Ισπανίας και έφερε το πρώτο βραβείο στο 2ο ΕΠΑΛ Ξάνθης με τη νίκη του μαθητή της Β τάξης Δομικών Έργων Νίκο Γκόρδη.

Ο Νίκος σχεδίασε ένα λογότυπο για το πρόγραμμα και αναδείχθηκε πρώτος ανάμεσα σε δεκαέξι συμμετοχές από τέσσερις χώρες κερδίζοντας το 1ο βραβείο του διαγωνισμού.

Το συγκεκριμένο λογότυπο θα χρησιμοποιείται πλέον σε όλα τα έγγραφα και έντυπα του συγκεκριμένου προγράμματος, ενώ από σήμερα κοσμεί αίθουσα του Δημαρχείου Ξάνθης καθώς ο Νίκος έδωσε ένα ακριβές αντίγραφο στον Δήμαρχο της πόλης.

O Δήμαρχος Ξάνθης συνεχάρη τον μαθητή, αλλά και όλα τα παιδιά που συμμετέχουν  στο εν λόγω πρόγραμμα και που μας κάνουν για ακόμη μια φορά να αισθανόμαστε υπερήφανοι, καθώς και τους εκπαιδευτικούς του 2ου ΕΠΑΛ.

Ο κ. Δημαρχόπουλος τόνισε ότι η συμμετοχή μαθητών σε τέτοιου είδους ανταγωνιστικά προγράμματα και διαγωνισμούς τους κάνει  ακόμη πιο δημιουργικούς, ιδιαίτερα  στα σύγχρονα ψηφιακά προϊόντα και είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι τα παιδιά μας συμμετέχουν και διακρίνονται  σε αυτά.