Στην πρώτη αντίδραση μετά την πρόταση για την αποβολή τους από την παρέλαση της Ξάνθης, η οποία απορρίφθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή των ΘΛΕ, προέβησαν οι Trellacademy.Kom

Τα μέλη του καρναβαλικού συλλόγου της Κομοτηνής  καλούν σε συμμετοχή στο Καρναβάλι της Ξάνθης ενώ σε δηλώσεις τους σε ΜΜΕ της Ροδόπης, μέλη της Διοίκησης ρίχνουν τους τόνους και επισημαίνουν ότι οι συμπεριφορές εναντίον τους που καταγράφηκαν εναντίον τους, δεν εκφράζουν την πλειοψηφία των Ξανθιωτών και των Συλλόγων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Trellacademy.kom

Μετά την οργανωτική επιτροπή Ξανθιώτικου καρναβαλιού, στην οποία συμμετείχε και η Trel@cademy.kom, τέθηκε προς ψήφιση η αποβολή του συλλόγου μας από την καρναβαλική παρέλαση της Ξάνθης στις 18/02/2018, λόγω συμμετοχής μας στις εκδηλώσεις καρναβαλιού στην πόλη της Κομοτηνής. Το αποτέλεσμα μετά από την ψηφοφορία των συλλογών, έδειξε ότι ο πολιτιστικός σύλλογος Τrel@cademy.Kom θα βρίσκεται για 10η συνεχόμενη φορά στην μεγάλη Kαρναβαλική Παρέλαση της Ξάνθης. Έτσι θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας, ότι αν έχουν διαβάσει ή ακούσει κάτι για μη συμμετοχή του συλλόγου, δεν ισχύει. Ραντεβού λοιπόν στις 18/02 /2018 στην Μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Ξάνθης! LET’S flaminGO!