Σε επιστολή που έφτασε στο xanthi2.gr αναφέρεται:

Σας γράφω αυτή την επιστολή για να ζητήσω την υποστήριξή σας για τον επτάχρονο ανηψιό μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΟΛΑΝΑ o οποίος από τα 3 του πάσχει από μια επιθετική μορφή καρκίνου, το νευροβλάστωμα. Πρόκειται για τον μικρότερο γιο της πολύτεκνης, 7μελούς οικογένειας ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΙ ΛΙΤΣΑΣ ΤΣΟΛΑΝΑ.

Εδώ και 3 χρόνια, και μετά από 1 χρόνο νοσηλίας στην Ελλάδα,  βρίσκεται με τους γονείς του στο Λονδίνο, στην Harley Street Clinic. Ύστερα από τον υπεράνθρωπο αγώνα που έδωσε ο Παναγιώτης, οι γιατροί του αλλά και όλη η οικογένεια, επιτέλους οι εξετάσεις του βγήκαν καθαρές και το επόμενο βήμα θα ήταν να μεταβούν στo Memorial Hospital της Νέας Υόρκης για μια πρωτοποριακή θεραπεία – η οποία δεν είναι πειραματική-, που θα χάριζε τη ζωή στο παιδί.

Έκαναν έκκληση για βοήθειας, μιας και το ελληνικό κράτος δεν κάλυπτε τα έξοδα της θεραπείας και, ύστερα από μια μεγάλη δωρεά, από έναν υπέροχο πατέρα, αλλά και τη βοήθεια όλου του κόσμου, κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα 335.000$ που απαιτούνταν για τη θεραπεία.

Δυστυχώς όμως, η μοίρα τους επιφύλασε μια ακόμη συμφορά: Μια μαγνητική τομογραφία επιβεβαίωσε ότι ο Παναγιωτάκης μας είχε όγκο στον εγκέφαλο…

Την εβδομάδα που μας πέρασε, πραγματοποιήθηκε το χειρουργείο και ο όγκος αφαιρέθηκε. Ο μικρός έχει ήδη συνέλθει. Επικοινώνησαν με Αμερική χθες και τους περιμένουν όσο το δυνατόν συντομότερα. Ωστόσο, θα πρέπει αρχικώς να ξεκινήσει ένα διαφορετικό θεραπευτικό σχήμα στον εγκέφαλο. Το νοσοκομείο απαιτεί το ποσό των 215.040$ να κατατεθεί προκαταβολικά, όπως είχε γίνει και με το προηγούμενο ποσό, ειδάλλως δεν τους δέχεται!

Η οικογένεια βρίσκεται σε απελπισία. Σας εκπλιπαρώ να τους στηρίξουμε.

Οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί είναι:

Lloyds Bank – Spyros Tsolanas

Sort code 30-93-68 Account number 21378068

Τραπεζα Πειραιώς – Δικαιούχος Σπύρος Τσολάνας

Swift-BIC PIRBGRAA

Αρ Λογαριασμου 5063075255217 ΙΒΑΝ GR29 0172 0630 0050 6307 5255 217

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση

Βιολέττα Σκαλτσά