Ενώπιον μιας έκπληξης βρέθηκαν οι υπεύθυνοι στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, κατά την παραλαβή των αιτήσεων για τη θέση της Βασίλισσας του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2018. 

Εκτός από τις 52 κοπέλες που κατέθεσαν αίτηση για τη θέση βρέθηκε και μια αίτηση ενός άνδρα. Μάλιστα ήταν αρκετά τυπικός καθώς επικοινώνησε και τηλεφωνικά με το Κέντρο Πολιτισμού για να επιβεβαιώσει ότι έλαβαν το mail του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Στην αίτησή του εξηγεί ότι ο  ίδιος δεν θεωρεί σωστό να γίνεται πρόσκληση μόνο για Βασίλισσα του Καρναβαλιού και ο ίδιος προτείνει τον εαυτό του για τη θέση του Βασιλιά. Πρόκειται για άνδρα περίπου 45 ετών από τη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος στη φωτογραφία που έστειλε δείχνει να είναι “η ψυχή του πάρτυ”. Με χιουμοριστικό τρόπο έγραψε “και τους άντρες μάνα του γέννησε”

Είναι η πρώτη φορά που επιχειρήθηκε μια ανοιχτή πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στο συγκεκριμένο θεσμό. Η διαδικασία των αιτήσεων ολοκληρώθηκε και την τελική απόφαση – ή τις τελικές αποφάσεις- θα λάβει η Οργανωτική Επιτροπή των Συλλόγων.

Διαβάστε ακόμη: Ποιος είναι ο άντρας που κατέθεσε αίτηση