Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση το Σχολείο Ξένων Γλωσσών Πετμεζά κοινοποίησε την απομονή των πτυχίων της εξεταστικής περιόδου του Μαΐου 2017 για τους μαθητές του, πριν λίγες μέρες. 
Οι υπεύθυνοι αναφέρουν:
Ένα “συγχαρητήρια” δεν είναι ποτέ αρκετό για να περιγράψει τα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης που παίρνουμε κάθε χρόνο από τα παιδιά μας και τις επιτυχίες τους! Τα περισσότερα έρχονται σε μας μικράκια τόσα δα και μεγαλώνουν κοντά μας, γίνομαστε οικογένεια και όλοι μαζί κατακτάμε στόχους, βήμα-βήμα!

Και έρχεται η ώρα που τους αποχαιρετάμε με πτυχία πια στα χέρια και γνώσεις που θα κουβαλάνε μια ζωή και τα χαμόγελα τους είναι η καλύτερη ανταμοιβή για τους κόπους και τις αγωνίες που περάσαμε όλοι μαζί..αυτά τα χαμόγελα είναι η δύναμη μας για να συνεχίζουμε κάθε χρόνο με πίστη και αφοσίωση το έργο μας.

Τα ίδια συναισθήματα, φυσικά, μοιραζόμαστε και για τους μεγάλους μας μαθητές, που αν και το πέρασμα τους είναι πιο σύντομο, πάντα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.
Οπότε φέτος μαζί με τα συγχαρητήρια μας θα πούμε ξανά κι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μας εμπιστεύεστε τόσα χρόνια και γινόσαστε συνοδοιπόροι μας.
Περισσότερα ΕΔΩ