Λίγα λεπτά μετά το ρεπορτάζ για την υποψηφιότητα ενός άνδρα για τη θέση του Βασιλιά αντί της Βασίλισσας, ο ίδιος ο υποψήφιος επικοινώνησε με το Xanthi2.gr για να μοιραστεί στις σκέψεις του και να αποκαλύψει την ταυτότητά του. 

Πρόκειται για μια πολύ γνωστή φυσιογνωμία της Θεσσαλονίκης, τον “Πειρατή” που βρίσκεται κάτω από το Λευκό Πύργο και εμφανίζεται συχνά στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως σημειώνει έκανε την αίτηση γιατί θεωρεί ότι πρέπει και οι άντρες να έχουν την ευκαιρία να γίνουν βασιλιάδες του Καρναβαλιού και έχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο στο μυαλό του. Όπως λέει, φαντάζεται τον εαυτό του σε ένα άρμα να μοιράζει το “θησαυρό” του πειρατή αλλά θα ήθελε να είναι για αρκετές μέρες στην πόλη και να προτείνει μια σειρά από δραστηριότητες που θα μπορούσε να κάνει για να προωθήσει το θεσμό. Μεταξύ άλλων να επισκεφτεί τα σχολεία, το Νοσοκομείο, ιδρύματα με παιδιά και πολλά άλλα μέρη και θα είναι στη διάθεσή όλων για να μεταφέρει το κλίμα του καρναβαλιού,  όπου μπορεί.

Δημοφιλής στα Κοινωνικά Δίκτυα

Όπως λέει θα προκαλούσε μεγάλο θόρυβο καθώς είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα κοινωνικά δίκτυα, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες του αναρτημένες και έχει φίλους σε όλες τις γύρω χώρες που τον έχουν γνωρίσει ως τουρίστες.

Για τον εαυτό του αναφέρει: ότι είναι 51 ετών, καρκινοπαθής που έχει ιαθεί.”  Καθώς είναι έμπορος και έχει οικονομική άνεση, μετά την περιπέτειά της υγείας του του αποφάσισε να γίνει εξωστρεφής, ως μια μορφή ψυχανάλυσης για τον ίδιο. Στην Ξάνθη ήρθε την περασμένη χρονιά, όχι ως πειρατής αλλά ως Αη Βασίλης, μοιράζοντας δώρα στα παιδιά της Παιδιατρικής Κλινικής καθώς οι παιδικές εκδηλώσεις είναι μια ενασχόλησή του.

Ο Παναγιώτης Γεωργίου ήταν ιδιαίτερα ευγενής  στην επικοινωνία του και ελπίζει ότι τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής θα δουν με προσοχή την πρότασή του.