Στην επίσημη τελετή του  Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου για την υποδοχή του νέου έτους 2018, παρέστη ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, προσκεκλημένος του Προέδρου του Επιμελητηρίου  Σίμου Αναστασόπουλου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, χθες Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018, παραβρέθηκαν πλήθος επίσημων προσκεκλημένων, κυβερνητικοί αξιωματούχοι, βουλευτές, διπλωμάτες, πρόεδροι οργανώσεων, εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού κόσμου και πολλά στελέχη της επιχειρηματικής κοινότητας της Βόρειας Ελλάδας.

Μεταξύ των προσωπικοτήτων που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή,  ήταν ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ελλάδα κ. Geoffrey Pyat , η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη κα Rebecca Α. Fong, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, οι οποίοι και χαιρέτησαν την εκδήλωση.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Ξάνθης, μεταξύ άλλων, είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Αμερικανό Πρέσβη κ. Geoffrey Pyatt και τη Γενική Πρόξενο κα. Rebecca Fong για θέματα της περιοχής καθώς και με τον Υπουργό κ. Νίκο Παππά