Την πρώτη του δημόσια λογοδοσία πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, ο Διοικητής του ιδρύματος Αχιλλέας Γερόπουλος.

Παρουσία των βουλευτών του Νομού Ζεϊμπέκ-Γιαννακίδη-Στογιαννίδη, του Μητροπολίτη Ξάνθης Παντελεήμονα, του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου της Πρόεδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου και εκπροσώπων τοπικών φορέων και ΜΜΕ πραγματοποιήθηκε η λογοδοσία με τα πεπραγμένα της διοίκησης από το χρόνο που έχει αναλάβει μέχρι σήμερα και το προγραμματισμό για το επόμενο διάστημα.
Ακολούθησε συζήτηση με τους φορείς για την κατάσταση και τους στόχους του Νοσοκομείου. Ο Διοικητής ευχαριστώντας για τη συμμετοχή των φορέων σημείωσε ότι δυνατό σημείο του Νοσοκομείου είναι η αξιοπιστία του στο Υπουργείο, αποτέλεσμα της αρμονικής συνεργασίας μεταξύ των τμημάτων του νοσοκομείου και της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας-Θράκης

Επίσης μίλησε για την εμπειρία και το επαγγελματισμό του προσωπικού και τη διάθεσή του για εργασία ενώ σημείωσε ότι όλη η κοινωνία του νομού θα πρέπει να συστρατευτεί για να διεκδικήσει ενωμένη για την υγεία της περιοχής, προέτρεψε ο Αχιλλέας Γερόπουλος  και ευχαρίστησε όσους στηρίζουν την προσπάθεια του Νοσοκομείου.


Την παρουσίαση του Διοικητή Α. Γερόπουλου μπορείτε να τη βρείτε ΕΔΩ