Σήμερα είναι της μόδας να γράφουμε για το φεμινισμό και τις γυναίκες που ασχολούνται με τις γυναίκες καριέρας. Οι δημοσιογράφοι των φανταχτερών περιοδικών τρελαίνονται να γράφουν για τέτοια θέματα. Ωστόσο, δεν μπορούν όλοι να φανταστούν τι πραγματικά κρύβεται πίσω από το γυαλιστερό περιτύλιγμα, τι είδους προκλήσεις χρειάζεται να ξεπεραστούν μέρα με τη μέρα για να κατακτήσει κανείς την επιτυχία.

Σήμερα το μεγάλο πρόβλημα είναι να δημιουργηθούν ευκαιρίες και τρόποι ανάπτυξης για τις γυναίκες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις γυναίκες που δεν διαθέτουν αρχικό κεφάλαιο για επενδύσεις. Γι’ αυτό το λόγο, οι συναλλαγές με δυαδικές επιλογές είναι ένας από τους πιο βολικούς τρόπους για να επιτύχουν οι γυναίκες –και όχι μόνο– οικονομική ανεξαρτησία και σταθερότητα. Είναι ένας καινοτόμος και έξυπνος τρόπος για να αποκτήσετε χρήματα ένα τέλειο οικονομικό εργαλείο για κάποιον που θέλει να κερδίσει χρήματα από το σπίτι χρησιμοποιώντας μόνο τον υπολογιστή του και το διαδίκτυο. Ως εκ τούτου, εμπνεύστηκα από την ιστορία της Άννας και αποφάσισα να τη γράψω και να τη μοιραστώ μαζί σας.

«Έμαθα για τις δυαδικές επιλογές μέσω του Διαδικτύου. Συνέβη στη σωστή στιγμή και στο σωστό μέρος. Όταν ήμουν 29 ετών, αποφάσισα να μετακομίσω από την ύπαιθρο στην πρωτεύουσα. Μετά τη μετακόμισή μου δεν μπορούσα να βρω δουλειά για σχεδόν ένα χρόνο και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο απελπισμένη ήμουν. Ψάχνοντας μάταια για δουλειά στο διαδίκτυο, βρήκα ένα άρθρο όπου ένας αρκετά όμορφος άνδρας έλεγε για το πώς κέρδισε πολλά χρήματα κάνοντας συναλλαγές με δυαδικές επιλογές. Στην αρχή δεν κατάλαβα τι είναι οι δυαδικές επιλογές και πώς λειτουργούν. Όταν διάβασα το άρθρο δεύτερη φορά, η ιστορία φαινόταν αδιανόητη. Ωστόσο, άρχισα να ψάχνω στο Διαδίκτυο για πληροφορίες σχετικά με τις δυαδικές επιλογές. Αποδείχθηκε ότι υπάρχουν πολλές τέτοιες ιστορίες. Δεδομένου ότι πραγματικά χρειαζόμουν τα χρήματα και δεν είχα δουλειά, αλλά είχα πολύ ελεύθερο χρόνο, αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου στο εμπόριο με δυαδικές επιλογές», λέει η Άννα.

Η Άννα πέρασε αρκετές εβδομάδες ερευνώντας σε βάθος τις χρηματοπιστωτικές αγορές, διαβάζοντας και βλέποντας βίντεο σχετικά με τις συναλλαγές με δυαδικές επιλογές, και μελετώντας τις στρατηγικές που αναπτύσσονται από άλλους συναλλασσόμενους. Σκέφτηκε ότι βρήκε μια μέθοδο συναλλαγών που μπορεί να την βοηθήσει να κερδίσει χρήματα. Και το έκανε πραγματικά, όπως έδειξε η ιστορία. Επιτέλους συνειδητοποίησε ότι οι συναλλαγές δυαδικών επιλογών ήταν μια εξαιρετική επιλογή γι’ αυτήν.

«Όπως έχετε ήδη καταλάβει, είχα πολύ λίγα χρήματα. ‘Ετσι, αποφάσισα να μην ανοίξω πραγματικό λογαριασμό, αλλά να κάνω τις συναλλαγές μου με τη βοήθεια ενός demo λογαριασμού στη Binatex.

Οι συναλλαγές με δυαδικές επιλογές είναι εξαιρετικά συναρπαστικές, ειδικά όταν αισθάνεστε ότι ανακαλύπτετε κάτι για πρώτη φορά και αναπτύξετε τις δικές σας ικανότητες, όπως στη δική μου περίπτωση.

Μετά από μήνες μελέτης και εκπαίδευσης, αποφάσισα ότι ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω τις συναλλαγές μέσω ενός πραγματικού λογαριασμού. Άνοιξα λογαριασμό στο μεσίτη Binatex, ο οποίος είχε κατώτατο όριο κατάθεσης μόνο 10$ (κατά τη διάρκεια της έρευνας δεν βρήκα άλλους κατάλληλους μεσίτες)», λέει η Άννα.

Αρχικά, η Άννα έκανε συναλλαγές και προσπαθούσε να μαντέψει σε ποια κατεύθυνση θα μετακινούνταν η τιμή των USD/RUB. Παρεμπιπτόντως, στις δυαδικές επιλογές μπορείτε να κάνετε συναλλαγές σε νομίσματα, εμπορεύματα, μετοχές και δείκτες. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προβλέψετε σωστά αν η αξία του περιουσιακού στοιχείου που έχετε επιλέξει για τις συναλλαγές σας, θα ανέβει ή θα πέσει.

«Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να σας πω πόσο δύσκολο ήταν για μένα. Είναι προφανές. Για να καταλάβετε, φανταστείτε ότι σε όλη τη ζωή σας δεν μπορείτε να κολυμπήσετε και ξαφνικά αποφασίζετε να μάθετε να κολυμπάτε και το κάνετε! Ή καλύτερα, μπορείτε απλά να προσπαθήσετε να κάνετε συναλλαγές με δυαδικές επιλογές. Θα δείτε μόνοι σας ότι αυτό που στην αρχή φαίνεται πολύ δύσκολο, η διαπραγμάτευση με δυαδικές επιλογές, όταν αποκτήσετε εμπειρία και γνώση, γίνεται επάγγελμα», λέει η Άννα.

Αλλά φυσικά δεν άρχισε να κερδίζει πολλά χρήματα με τις δυαδικές επιλογές αμέσως. Όταν τελικά βρήκε δουλειά, άρχισε να αυξάνει σταδιακά τις καταθέσεις της. Σιγά σιγά αλλά σίγουρα, δημιούργησε το κεφάλαιό της, κάνοντας συναλλαγές με όλο και περισσότερα χρήματα με την πάροδο του χρόνου. Μετά από αρκετά χρόνια, δημιούργησε μια κερδοφόρα επιχείρηση.

«Συνειδητοποίησα πολύ γρήγορα μια απλή αλήθεια: οι συναλλασσόμενοι που ερευνούν, μελετούν, δοκιμάζουν και ξαναδοκιμάζουν είναι εκείνοι που επιτυγχάνουν. Τώρα πια δεν καταλαβαίνω γιατί ήμουν τόσο σκεπτική στην αρχή», ξεκαθαρίζει η Άννα.

Όταν άρχισε να κερδίζει αρκετά χρήματα μέσω των συναλλαγών, σταμάτησε να βασανίζει τον εαυτό της ψάχνοντας για δουλειά.

Τελικά, κέρδισε αρκετά χρήματα από τις συναλλαγές με δυαδικές επιλογές για να μπορεί να ζει άνετα. Αγόρασε σπίτι στα προάστια, ταξιδεύει πολύ και μπορεί να εργάζεται από οποιαδήποτε περιοχή. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας υπολογιστής και πρόσβαση στο διαδίκτυο.

«Μπορείτε να έχετε επιτυχία με τις συναλλαγές δυαδικών επιλογών, αλλά αυτή επιτυχία πρέπει να οικοδομηθεί πάνω σε μια σταθερή βάση γνώσεων που θα βασίζεται σε πραγματικές εμπειρίες. Αν αρχίσετε να κάνετε συναλλαγές χωρίς μέθοδο ή σύστημα, αυτός μπορεί να γίνει ο λόγος για να χάσετε τα χρήματά σας», λέει η Άννα που μοιράζεται μαζί μας τις εμπειρίες της.

Όπως λέει η Άννα, ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε την αποτυχία είναι να βρείτε έναν μεσίτη που να ενδιαφέρεται για τα συμφέροντά σας και να έχει καλή φήμη. Αυτός ο μεσίτης για την Άννα είναι η Binatex. Όταν άρχισε τις συναλλαγές, η Binatex την βοήθησε να καταλάβει τον κόσμο των δυαδικών επιλογών. Πραγματικά, στη Binatex βρήκε όλες τις πληροφορίες και τα μέσα που χρειαζόταν για τις συναλλαγές της.

«Τι μπορώ να συμβουλεύσω τους αρχάριους; Θα πρέπει απλά να γνωρίζετε ότι ολόκληρο το τρέξιμο μπορεί να διαρκέσει αρκετά χρόνια, αλλά τελικά θα επιτύχετε οικονομική ανεξαρτησία το συντομότερο δυνατό και μπορείτε να ζήσετε τη ζωή σας με τους δικούς σας όρους», – δήλωσε η Άννα με πάθος στα μάτια.

Τώρα νιώθει ότι είναι μια πραγματική επιχειρηματίας, που ζει τη ζωή της στο έπακρο. Έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, μια ενδιαφέρουσα και συναρπαστική δουλειά, που της επιτρέπει να ταξιδεύει πολύ και να μην εξαρτάται από κανέναν. Είναι μια επιτυχημένη και ανεξάρτητη γυναίκα. Τι άλλο χρειάζεται για την ευτυχία; Έχει κερδίσει την ευτυχία της μέσω των συναλλαγών δυαδικών επιλογών.