Δύο δικηγόροι από την Καβάλα εμφανίστηκαν σε τηλεπαιχνίδι μαγειρικής και διακρίθηκαν όπως αναφέρει το Kavalanews.gr

H Λένα Σαμέρκα, αρχικά, κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη λευκή ποδιά και να ενταχθεί στην 50άδα των επίλεκτων σεφ που θα διαγωνιστούν στις επόμενες φάσεις.Όπως είπε στην εκπομπή, είναι δικηγόρος εδώ και 8,5 χρόνια αλλά η μαγειρική είναι το όνειρό της.

«Ίσως θα έπρεπε να ασχοληθώ από την αρχή με τη μαγειρική… γιατί έτσι ηρεμώ».Η συνταγή που επέλεξε να ετοιμάσει ήταν δική της: ένα τσιζκέικ μάνγκο, ελαφρώς καραμελωμένο, με λάιμ». Οι κριτές έδωσαν το πράσινο φως γιατί δεν βρήκαν ψεγάδια στο πιάτο της, κυρίως όμως γιατί φάνηκε να πείθονται από τα κίνητρά της.

Στο επόμενο επεισόδιο συγκίνησε με την προσωπική του ιστορία ο Καβαλιώτης δικηγόρος Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης που διαγωνίστηκε στην προκριματική φάση του τηλεπαιχνιδιού Masterchef για την ανάδειξη της 50αδας που θα διεκδικήσει τον φετινό τίτλο, αναφέρει το kavalanews.gr

Το επεισόδιο με τη συμμετοχή του προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 16 Ιανουαρίου 2018 από το Star. Ο Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης δεν έκρυψε το όνειρό του και την απόφασή του να εγκαταλείψει τη δικηγορία για να γίνει σεφ.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι κρατάει δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη αλλά φάνηκε ότι αυτό ήταν που τον βοήθησε στην παρθενική του εμφάνιση στην τηλεόραση ως σεφ.

Περισσότερα από το Kavalanews.gr