Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος και αντιπροσωπεία της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών επισκέφθηκαν την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 το Παράρτημα Ατόμων με αναπηρία Ξάνθης – πρώην Ψυχολογικό Κέντρο Βορ. Ελλάδος και δώρισαν παιχνίδια, είδη ζωγραφικής και άλλα είδη στα παιδιά του Παραρτήματος, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Ξάνθης  Ιωάννη Καραμανλή.

Τα συγκεκριμένα είδη συγκεντρώθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τη Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών την 29η  Δεκεμβρίου 2017.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας, για την πρωτοβουλία τους, καθώς και στη Διεύθυνση και στο προσωπικό του Παραρτήματος για το έργο που επιτελούν και για την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση που προσφέρουν στα παιδιά του παραρτήματος

Ο κ. Δημαρχόπουλος σε μια λιτή του δήλωση ανέφερε: «Δίνουμε λίγα…, αλλά παίρνουμε πολλά μαθήματα ζωής!».Ο Δήμαρχος συνοδευόταν από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας κ. Θεοδώρα Γιαννώτα.