Αρκετές γνωστές φυσιογνωμίες της Ξάνθης συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στα σκαλιά του πρώην Γυμνασίου-Λυκείου Αρρένων, γνωστού σήμερα ως 1ου Γυμνασίου Ξάνθης, στην οδό Ανδρέου Δημητρίου. 

40 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους θυμήθηκαν το παρελθόν αλλά και τη διαδρομή που έχουν διανύσει σε οικογενειακό, επαγγελματικό αλλά και, συχνά, πολιτικό επίπεδο καθώς αρκετοί με τον ένα ή άλλο τρόπο βρέθηκαν στα πολιτικά πράγματα, σε όλους τους χώρους.

Ανάμεσά τους ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Φώτης Καραλίδης, ο πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου και Δημ. Σύμβουλος Κώστας Γούναρης, ο νυν Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ντίνος Μαλάκης, ο δικηγόρος Μιλτιάδης Γιοβανόπουλος, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Χρηστίδης και Νίκος Αμπεριάδης, ο μηχανικός-εργολάβος της Δομικής Ξάνθης Δημήτρης Καλατζής, ο καθηγητής της Πολυτεχνικής Ξάνθης Πάρης Μελίδης, ο ιδιοκτήτης του SUPER FM Γιάννης Κοκκαλίδης, εκπαιδευτικοί, στρατιωτικοί, επιχειρηματίες, όλοι τους γνωστοί στην τοπική κοινωνία ενώ κάποιοι, βρίσκονται, μακριά από την Ξάνθη.

Όλοι τους, βέβαια, με smart phones και με αρκετές selfies, που “μοιράστηκαν” στα κοινωνικά δίκτυα.