Την Κυριακή 3 και τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου πραγματοποιούνται στο Επιμελητήριο Ξάνθης οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης του φορέα. 

Δικαίωμα ψήφου έχουν οι επιχειρήσεις-μέλη του φορέα που είναι οικονομικά τακτοποιημένες και ψηφίζουν στα τρία τμήματα του φορέα Υπηρεσιών-Μεταποιητικό-Εμπορικό.

Λίγο πριν την εκλογική αναμέτρηση, ο συνδυασμός του Γιάννη Μαυρίδη, κοινοποίησε τις θέσεις του για τις εκλογές του φορέα, καλώντας σε συμμετοχή όλα τα μέλη και με ευχές για καλή επιτυχία σε όλες τις παρατάξεις και όλους τους υποψήφιους.

Ο συνδυασμός ΣυνΕπιχειρώ του Γ. Μαυρίδη αναφέρει:

Σε αυτή την ανασυγκρότηση, το Επιμελητήριο πρέπει να έχει επιτελικό ρόλο. Να μην συνεχίσουμε τις γνωστές παλαιοκομματικές τακτικές, αλλά νέες ενέργειες σε δυο άξονες δράσεων. Έναν αμυντικό, που θα μας επιτρέψει να επιβιώσουμε σε ένα πολιτικώς εχθρικό και φορολογικώς τρελό περιβάλλον.

Και εναν επιθετικό και αναπτυξιακό που θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε και να επανεκκινήσουμε την Οικονομία. Οι κυριότεροι υπεύθυνοι για την απαξίωση και την ασυδοσία που συναντάται στους φορείς της ιδιωτικής εκπροσώπησης είμαστε όλοι εμείς που με την αποχή μας και με τους κλασικούς αφορισμούς απλά δεν πέρνουμε θέση. Αυτό θελήσαμε να αλλάξουμε! Να πάρουμε μέρος. Αν δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο να συμμετάσχετε στηρίξτε μόνο εκείνους που κρίνετε ότι είναι γνώστες των θεμάτων και ότι θα αγωνιστούν για το συλλογικό συμφέρον.

Κι αν εκλεγούν οι επιλογές σας, μη τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί, ζητάτε τους συνεχή ενημέρωση και μεταφέρετε τους με νηφαλιότητα τις πραγματικές ανάγκες της πιάτσας. Εμείς η ομάδα του Συν ΕπιχειρΩ σας καλούμε να συμμετάσχετε στην διαδικασία των εκλογών και να στηρίξετε την προσπάθεια μας.

Καλή επιτυχία σε όλες τις παρατάξεις και τους συμμετέχοντες. Ο στόχος είναι ένας και κοινός για όλους. ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ