Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται στο Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης η επαναληπτική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου.

Αντιμέτωποι στο δεύτερο γύρο είναι ο Ντίνος Μαλάκης, που προηγήθηκε αλλά δεν έπιασε το 50% και η Δέσποινα Χατζηφωτιάδου που ήρθε δεύτερη.

Με επιστολές τους οι δύο μονομάχοι απευθύνθηκαν στα μέλη του δικηγορικού συλλόγου που ψηφίζουν την Κυριακή:

Επιστολή Ντίνου Μαλάκη

Συνάδελφοι

Νιώθω ως υποχρέωση μου να σας ευχαριστήσω θερμά, για την συμμετοχή σας στις αρχαιρεσίες για την εκλογή της Διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης. Ακόμη οφείλω, να ευχαριστήσω θερμά όλους τους υποψηφίους για τη συναδελφικότητα, το ενωτικό κλίμα και το υψηλό επίπεδο ευθύνης που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου.

Η αλληλεγγύη, η ενότητα και η συναδελφικότητα αποτελούν τις πιο στέρεες βάσεις για ένα σύγχρονο δικηγορικό λειτούργημα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των συμπολιτών μας, έτοιμο να υπερασπιστεί τις θεμελιώδεις ελευθερίες και δικαιώματά τους. Ο Σύλλογος μας, απέδειξε για πολλοστή φορά ότι διαθέτει όλα τα παραπάνω εχέγγυα.

Σας καλώ όλους την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, να προσέλθετε ξανά δυναμικά στις κάλπες για την επιλογή προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, κι ενώνοντας ξανά τις φωνές μας να αλλάξουμε όσα μέχρι σήμερα μας κρατάνε πίσω.

Η δύναμη που μου μετέδωσε η ψήφος σας με την οποία μου δώσατε τη δυνατότητα να συμμετάσχω στις επαναληπτικές εκλογές για πρόεδρος, αποτελεί ιδιαίτερη ευθύνη, ώστε η ερχόμενη Κυριακή ν’ αποτελέσει ένα καινούριο αύριο για το Σύλλογο μας και το όραμα μας να γίνει πραγματικότητα. Σας είμαι ευγνώμων που μου δώσατε αυτήν την ευκαιρία.

Επιστολή  Δέσποινας Χατζηφωτιάδου

Σας ευχαριστώ πολύ για την δυναμική συμμετοχή σας στις αρχαιρεσίες, για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρου του  Δικηγορικού Συλλόγου της Ξάνθης, που διεξήχθησαν την προηγούμενη Κυριακή.

Ευχαριστώ και όλους τους υποψηφίους, για το ήθος, τη δυναμικότητα την  αίσθηση ευθύνης και την διάθεση τους για προσφορά.

Ευχαριστώ που μου δώσατε την δυνατότητα, να διεκδικήσω εκ νέου την Προεδρία του Δικηγορικού  Συλλόγου της Ξάνθης, στις επαναληπτικές εκλογές της 3 Δεκεμβρίου 2017.

Σας καλώ να συνδιαμορφώσουμε το επαγγελματικό μέλλον, που μας αξίζει, να εδραιώσουμε το κύρος και τον σεβασμό των δικηγόρων και του Δικηγορικού Συλλόγου στην κοινωνία.

Με ιδιαίτερο το  αίσθημα ευθύνης, με ήθος, αισιοδοξία,   και μαχητικότητα, διεκδικώ εκ νέου την ψήφο σας και δεσμεύομαι να αγωνιστώ για ένα σύγχρονο, στιβαρό, ανεξάρτητο  Δικηγορικό Σύλλογο,  αρωγό σε κάθε μαχόμενο δικηγόρο.