Τις εμπειρίες της ποδηλατικής ομάδας “Spin the Wheel” από την περιήγησή της σε χώρες Αφρικής, όπου μοίρασαν γραφική ύλη και αθλητικό εξοπλισμό σε 4.500 παιδιά 15 σχολείων, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όσοι βρεθούν στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου στο Λαογραφικό Μουσείο της Ξάνθης

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου της ΦΕΞ αναφέρει:

Η ποδηλατική ομάδα του “Spin the wheel” επέστρεψε από την Αφρική και μας προσκαλεί να πάρουμε μια γεύση από το ταξίδι της. Τον  Ιούλιο του 2017 οχτώ από τα μέλη της διένυσαν 750 χμ. στην Αφρική, από το Μαλάουι ως την Τανζανία με στόχο να επισκεφτούν 15 σχολεία και να μοιράσουν γραφική ύλη και αθλητικό εξοπλισμό σε 4.500 παιδιά.

H ομάδα επέστρεψε έχοντας ξεπεράσει κάθε προσδοκία: ο αριθμός των παιδιών άγγιξε τις 7000 σε 21 σχολεία, έβαψε τέσσερις σχολικές αίθουσες, ενίσχυσε τη βιβλιοθήκη ενός σχολείου και προσέφερε υπολογιστές σε 2 τοπικά ιδρύματα για την εκπαίδευση.

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20:00, στο Λαογραφικό Μουσείο  Ξάνθης (ΦΕΞ- Αντίκα 7) μέλη της ομάδας θα μας παρουσιάσουν τι είναι το Spin the Wheel, πώς κάνανε “πεταλιές” για να το πραγματοποιήσουν και θα μοιραστούν μαζί μας τις ζωντανές εικόνες και ιστορίες τους από τη ζεστή καρδιά της Αφρικής.

Το Spin the Wheel είμαστε όλοι εμείς που πιστεύουμε ότι οι μικρές κινήσεις είναι εκείνες που κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Η δική σας παρουσία είναι αυτή που μας κινητοποιεί και σιγά σιγά μαζί δημιουργούμε τον κόσμο που μας εμπνέει να ζούμε.