Την τακτική εκλογοαπολογιστική του συνέλευση θα πραγματοποιήσει την επόμενη Κυριακή ο σύλλογος Εβριτών του νομού Ξάνθης, στην αίθουσα συνελεύσεων του συλλόγου. Στην ημερήσια διάταξη της συνέλευσης περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ο απολογισμός του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου για τα τρία τελευταία χρόνια καθώς και η εκλογή νέου 

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου Εβριτών Ξάνθης σε Τακτική (εκλογοαπολογιστική) Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Συλλόγου Χαρ. Τρικούπη 9. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η εξ αναβολής Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 3 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρευρισκομένων μελών.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι:

1)   Διοικητικός- Οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου για

τα έτη 2015, 2016 και 2017.
2)   Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.

3)   Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού.

4)   Υποβολή υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική επιτροπή.

5)   Συζήτηση και έκθεση απόψεων των μελών για τις τρέχουσες και μελλοντικές                        κατευθύνσεις του Συλλόγου.

6)   Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

7)   Εκλογή των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής

Επισημαίνεται ότι, δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Οι υποψήφιοι για τις επικείμενες εκλογές πρέπει να το δηλώσουν αυτοπροσώπως κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΟΛΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ