Σε ανακοίνωση – κάλεσμα των υποστηρικτών του Κ. Γάτσιου για τις εκλογές του νέου φορέα στην Ξάνθη, γίνεται γνωστό ότι επισκέπτεται την περιοχή την Παρασκευή. Αναλυτικά:

Συμπολίτισσες   συμπολίτες

Την Παρασκευή 10/11/2017 επισκέπτεται την πόλη μας ο υποψήφιος πρόεδρος για τη δημιουργία του νέου πολιτικού δημοκρατικού κόμματος κ. Κωνσταντίνος Γάτσιος.

 Η επιλογή της υποψηφιότητας του με βασικό πρόταγμα την Εθνική, Πολιτιστική, Παραγωγική, Ανόρθωση της χώρας βρήκε αντανάκλαση   και στη πόλη μας.  Μας ώθησε να στρατευτούμε σε αυτή τη προσπάθεια, αφού ερμήνευσε με αληθινό και απόλυτο τρόπο τα αίτια που περιήλθε η χώρα μας  σε  αυτή τη παρακμή, προτάσσοντας ταυτόχρονα  την πραγματική διέξοδο της. Να δούμε δηλαδή κατάματα την πραγματικότητα και με κεντρικό σύνθημα που περικλείεται στο,  ή θα  παράξουμε ως χώρα ή δεν έχουμε μέλλον («παραγωγή ή θάνατος»)  αποφασίζουμε να πάρουμε στα χέρια μας την πατρίδα.

 Πιστεύουμε ότι αυτή η παραδοχή απεικονίζει με τον πλέον δραματικό τρόπο την ιεράρχηση που οφείλει να έχει η χώρα μας για να μπορέσει να αναπνεύσει!!

 Στόχος πολύ δύσκολος επειδή απαιτεί αλλαγή νοοτροπίας και προσανατολισμού, να χτίσουμε δηλαδή από την αρχή τη χώρα μας διατηρώντας τα φυσικά της  πλεονεκτήματα.  Γιατί η σημερινή της κατάσταση δεν μας τιμά, αρκεί και μόνο να σκεφτεί κανείς πως για την έκδοση ενός ηλεκτρονικού εισιτηρίου απαιτείται  ουρά ωρών, για μια εγχείρηση αναμονή μηνών και για μια σύνταξη προσμονή ετών!!

Τώρα όμως που έκλεισε πλέον οριστικά και αμετάκλητα ο κύκλος των τσαρλατάνων της πολιτικής που ξεκίνησε από το Ζάππειο 1 & 2, το πρόγραμμα Θες/νίκης μαζί με το  παράλληλο και την περήφανες διαπραγματεύσεις που είχαν ως αποτέλεσμα να φορτώσουν πολλά δις εθνικής υπερηφάνειας και να παγιδεύσουν τη χώρα, είναι η στιγμή να επιχειρήσουμε!

Συμπολίτισσες συμπολίτες

Ιδιαίτερα για την περιοχή μας  η παραγωγική ανασυγκρότηση πιστεύουμε ότι έχει ένα ιδιαίτερο συμβολισμό και περιεχόμενο. Ο τόπος μας για πολλά χρόνια στηρίχθηκε στις κρατικές ενισχύσεις και επιδοτήσεις, οφείλει πλέον να συνειδητοποιήσει ότι  η εποχή αυτή έχει παρέλθει οριστικά.

 Στον αντίποδα όλων των παραπάνω, στον ευλογημένο χώρο μας έχει ανοίξει μια μεγάλη λεωφόρος που είναι η αξιοποίηση και εκμετάλλευση των γεωθερμικών πεδίων της περιοχής μας. Το ζεστό νερό που αναβλύζει μέσα από τα σπλάχνα της γης μας και ο ήλιος είναι η επικαιροποιημένη  επιδότηση μας, η οποία όμως απαιτεί υποστηριχτικές δομές, κατανόηση από την κοινωνία  και καταναλωτική στήριξη από όλους μας.

Για αυτό η υποψηφιότητα του καθηγητή ( πρώην Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας) Κωνσταντίνου  Γάτσιου βάζει σε εμάς, όλους τους δημοκρατικούς πολίτες του τόπου  σε νέες αποστολές. Μας κινητοποιεί  και  ωθεί  σε σκέψεις και  αναπτυξιακές πρωτοβουλίες για να καλύψουμε επι πλέον και  την παντελή απουσία και ανεπάρκεια της τωρινής κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης στο νομό μας.

Τελειώνοντας αυτή τη δημόσια συνομιλία  μας θέλουμε να δεχθούμε εκ των προτέρων τις ενστάσεις σας ( που είναι και δικές μας) για μια σειρά ανακολουθιών και κακών πρακτικών που εξελίχθηκαν κατά το στάδιο της διαδικασίας αυτής και  προκάλεσαν στους πολίτες  αρνητικές μνήμες του παρελθόντος!

Πιστεύουμε όμως πως πρέπει να τις προσπεράσουμε γιατί είναι  αδήριτη ανάγκη η χώρα να αποκτήσει την φωνή της λογικής, του εφικτού και της εμπιστοσύνης εντός και εκτός που είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για υπερβούμε ενωμένοι ως κοινωνία  το σημερινό τέλμα.  

Με τις παραπάνω σκέψεις σε καλούμε να προσέλθεις την Παρασκευή 10/11/2017  στο Hotel elisso στη αίθουσα Pilotis  Café στις 18:00 για άμεση συζήτηση και γνωριμία με τον υποψήφιο Πρόεδρο Κωνσταντίνο Γάτσιο, προσθέτοντας και εσύ τους δικούς σου προβληματισμούς, σκέψεις και προτάσεις.

                     Σταύρος Κοκκινίδης 

          Εκπρόσωπος του κ.Γάτσιου στο νομό μας